TUMMEN NER!

2010-08-29 , 21:05:58 ▲ 1 kommentarer

förstår varför denna valfilm inte bör får visas i tv!




matfestival

2010-08-29 , 20:59:37 ▲ 1 kommentarer

Som vanligt den sista helgen i Augusti så anordnas Matfestivalen är i Skövde. En festival som först och främst står för att springa runt bland de olika mat-tälten och smaka på en del av världens olika rätter. Vissa var gratis, så som skol-soppa och popcorn... och andra kostade en kupong som man skaffade via att köpa ett häfte. Men det är även fokus på musik och dans. Alcazar uppträdde, likaså Timoteij. En riktig folkfest!

På Fredagen gick jag direkt från skolan och till festivalen. Tog det lugnt, umgicks med vänner och åt mat.
Spenderade ganska mycket tid i Cafébussen som Svenska Kyrkan i Skövde hade hand om. Där serverades gratis Pan pizza och saft, MYS!

Igår Lördag, var jag bjuden på tjejmiddag hos Moa och Freja. Det pratades, öppnades presenter och käkades sushi. Sedan kom ett drös med härliga tjejer och vi hade det väldigt trevligt. Till sist styrde vi stegen mot Festivalen och trivdes!

Denna Söndagen har till större delen varit en vanlig slappardag, vaknade hos Martina tillsammans med Vickan. Orkade inte vänta på furkost så jag åkte hem och chillade, sen spelade jag match - blev 2-2. Helt OK!


-

2010-08-24 , 19:54:00 ▲ 1 kommentarer

imorgon börjar skolan och allvaret - SUCK!

konfirmation

2010-08-21 , 16:53:26 ▲ 0 kommentarer

Ja, konfirmation är precis vad jag har varit på denna förmiddag! Vid elva tiden infann jag mig i St.Helena i centrum. Där spelade konfirmanderna upp en teater som var mycket rolig! Pinsamt nog hade jag inte några pengar med mig, så där kollekten skulle samlas in fick jag generat passa vidare pegnaburken. Aja, det misstaget gör jag inte om. Efter konfirmationen följde jag med min kompis Maja hem och gratulerade henne med en ros och ett halsband. Åt lite god mat umgicks med folket hemma hos henne, sen råkade även en lite tårtbit slinka ner i magen.
Gött de! 

Nu resten av dagen ska jag nog mest bara ta det lugnt och det inte dyker upp något annat. Kanske sticker jag ut med mina grabbar Carl&Carl inatt, som jag gjort så många gånger förr. Det återstår att se helt enkelt :)





We're so beyond this

2010-08-19 , 15:04:39 ▲ 0 kommentarer




Hittade precis en skön låt med Sara Quin (Tegan and Sara). Den lär spelas större delen utav dagen!

Trist väder idag, så varför inte åka en sväng till Gengåvan - second hand, för att leta efter lampa till nya rummet, kanske hittar jag något annat trevligt - och billigt! :)

långa nätter

2010-08-17 , 15:05:30 ▲ 1 kommentarer

HOLA HALLÅ HEJ. Sitter och gäspar lite frmför datan,väntar på Julia och Vickan som skall komma hit.
Igår var jag nere på staden en liten stund med olivia och köpte mig en cardigan och en present till min syster, sedan spenderade jag natten hos Martina, med Vickan. Ikväll spelar jag match mot Trix. Det var allt för mig, tack och hej!



LOVE

2010-08-15 , 14:53:55 ▲ 0 kommentarer

Melissa Horn i all ära, men det var igår. Och det var mycket mycket bra!

Men idag är det här som gäller


boll

2010-08-15 , 14:47:24 ▲ 0 kommentarer

Seg efter dagens match mot Mariestads BOIS. När slutsignalen gick stod det 1-1. Vilket är betydligt mycket bättre än förra gången, då vi åkte på storstryk, 0-8 tror jag det blev.  Jag var spelsugen och nervös. Men när matchen väl började ville jag bara sluta. Våra motståndare vad griniga och omogna. Visst man kan spela tufft och vara fokuserad, men behöver man slänga ut den där spydiga kommentarer, skälla på domaren och vara allmänt otrevlig? Varför inte stötta varandra och ha kul på planen?  Det blir mycket roligare för alla om man lättar lite på humöret och dra på smilbanden!

TÄNKT PÅ DET TILLS NÄSTA GÅNG, MARIESTADS BOIS

Göteborg

2010-08-14 , 13:49:09 ▲ 0 kommentarer

Tjena tjabba! Igår var jag i Göteborg med min härliga vän Linn! Här hemma i Skövde ver det som att himmlen hade öppnat sig, regnet bara öste ner. Men i götet, där kom det inte en droppe! Vi strosade runt lite över gator och torg, affärer och till sist hamnade vi på det mysiga fiket Fröken Olsson.  Bilder har jag inga för tillfället, men det kommer.  Och idag sticker jag, Linn och Emma till Lidköping för att se och höra Melissa Horn uppträda. TREVLIGT:)


snowflake

2010-08-11 , 01:05:42 ▲ 0 kommentarer

 Nu när sommaren börjar lida mot sitt slut , så kan jag inte låta bli att längta lite efter vintern.
Tänk att äntligen få dra på sig den där mjuka alldeles underbara tröjan, svepa en halsduk runt halsen, dra på raggsockarna och ge sig ut. Känna de första snöflingorna landa på nästippen för att sedan smälta. Marken blir vit och kinderna rosiga. Koka te och värma händerna runt koppen och känna lugnet som genast intar kroppen. Åka skidor eller bräda. Besöka Liseberg om julen och dricka glögg. Trots att sommaren är helt kanon, så är inte vintern så dålig den heller.



SCONES

2010-08-10 , 16:00:21 ▲ 0 kommentarer

Solen tog ledigt igår och det regnade mest hela dagen, inte vad jag och min vän Olivia hade önskat oss direkt.
Men vi beslöt oss för att vädret inte skulle få förstöra våran dag, så vi stack ner till staden och hyrde film.
Tog bussen hem och traskade hem tills vi var lagom blöta. Vi blev genast sugna på te och scones, så vad gjorde vi? jo, bakade scones och kokade te såklart! Sedan tände vi lite ljus och njöt av min nya favorit film - Precious.

Riktigt lysande film enligt mig, bästa på länge! Filmen handlar om den 16-åriga tjejen Precious som är gravid med sitt andra barn. Fadern till dessa barn är hennes egen pappa. Hennes mamma slår henne och hon sparkas ut från skolan.  Sen får man följa hennes liv och se hur det utvecklas med hjälp av att hon möter olika personer.

Bara av att läsa baksidan så var jag och Olivia fast. Fast då trodde vi att det skulle handla om en blek liten tjej från England. Med istället en mörkhyad och överviktig tjej. Jag tycker att filmen motbevisade vissa fördomar.
Den var bra bra bra - ett solklart filmtips!



so jealous & if it was you

2010-08-09 , 12:47:46 ▲ 0 kommentarer



Dessa godingarna har kommit med posten!

Skivor med Tegan & Sara har legat högt på listan i ett bra tag. Nu kan jag lyssna på dem vart jag än befinner mig nästan, underbart! För er som inte vet vilka Tegan & Sara är så kommer här en liten förklaring.

Tegan & Sara är ett band från Kanada som består av tvillingarna Tegan och Sara , men även en basist, trummis och en grabb på keyboard/ gitarr.  Bandet har spelat tillsammans i nästan 15 år och är mest kända för sitt scensnack mellan låtarna och kontakten de skapar med publiken.

Jag tycker att deras låtar och texter är galet bra. Deras musik passar alla, gammal, ung, tjej eller kille.
Vill du höra något nytt, varför inte ge Tegan and Sara en chans? :)

På youtube hittar du massa videos med både musik och banters (scensnack).








ESKIL

2010-08-09 , 11:59:07 ▲ 0 kommentarer

Hemma från cupen i Helsingborg nu, eller ja, igår kom jag hem. Men då var jag så fruktansvärt trött att det enda jag kunde göra var att äta och ligga framför tvn. Trots att det inte gick så bra för mitt Våmbs IF så hade jag i alla fall ett par riktigt sköna dagar jag har inte tagit några bilder. tråkig som jag är, men har man ingen kamera så finns det inte så mycket att göra. Få ta och spara ihop till en systemkamera kanske, det vore något! 

Resten av dagen ska jag och min lagom slitna kropp bara ta det lugnt så att vi är på topp tills imorgon, för då är det match mot Värsås!


tiempo light

2010-08-03 , 15:14:31 ▲ 0 kommentarer

Tidig uppstigning idag för att svicha ner till staden och handla med mamma. Där fann jag ett par nya fotbollsskor och fotbollsstrumpor. Men det roligaste jag köpte var nog ändå spegeln och tidningsstället som jag hittade i second-handbutiken Gengåvan. Butiken öppnade idag efter att ha haft "sommarlov", snacka om att det var mycket folk som var sugna på att funda allt ifrån böcker till kepsar. Det var roligt att se så mycket olika personer med olika stilar. Jag såg folk i alla åldrar och samhällsklasser. Men alla hade de något gemensamt, de ville fynda!

Hur som helst är det nämligen så att jag ska få ett nytt rum i samband med att min stösta storasyster flyttar till Göteborg. Så jag kommer behöva lite nya möbler och sånt. Jag har nästan helt bestämt mig för hur det ska se . Men det tänker jag inte avslöja innan rummet blir helt klart. Då ska jag minsann ta kort och visa!


Ikväll väntar match mot Mariestads BOIS, det blir nog tufft. Men det kan vara bra med tanke på att vi sticker på cup på torsdag. Få känna lite på matchnerverna! :)




 

gräs

2010-08-02 , 21:50:16 ▲ 0 kommentarer




Vad jag har saknat att lira boll! Hemma från en träning i spöregnet, där jag hade riktigt kul!
Det är verkligen skönt att göra någonting som man gillar samtidigt som man stärker konditionen.
Jag kan koppla bort allt annat och bara fokusera på det som händer här och nu, vilket ibland är riktigt skönt.

 thank god for football!

Nu väntar min sakta surnande träningsbag i hallen. Bäst att jag springer och packar upp mina äckliga träningskläder! 

Here I go again

2010-08-02 , 16:52:37 ▲ 1 kommentarer

Tjenare tjenare! Min vän Linn har nu fått mig att åter igen skaffa blogg. Så nu ska jag försöka lägga ner lite mer tid och energi på den här nya. Vi får helt enkelt vänta och se hur länge jag kommer ha den här bloggen, men förhoppningsvis ett bra tag!
De två senaste dagarna har jag umgåtts med Linn Carlsson, vilket var på tiden!
Goare tjej får man leta efter kan jag säga!
Nu ska jag snart dra på första fotbollsträningen sen sommaruppehållet - blir kul att träffa alla tjejerna och att få lira lite boll!
CYA

Följ mig

2010-08-01 , 21:04:30 ▲ 0 kommentarer

Följ min blogg med bloglovin
hihihihi

Välkommen till min nya blogg!

2010-08-01 , 19:04:00 ▲ 0 kommentarer


RSS 2.0