nonsense

2010-10-31 , 21:57:15 ▲ 0 kommentarer

ligger i sängen, vilket jag gör ovanligt mycket nu för tiden. har självklart supertråkigt och allt sånt där som hör till.
det är okej att ha sådana dagar, det vet jag. frågan är bara hur många.

idag har jag handlad sportkläder och en jävligt go bh utan några som helst ilägg o annan skit. en visit på Skövdes upplevelsebad blev det också, men tjejerna Ronja, Mollie, Nelly och Lisa. just nu är jag mest sugen på något(kanske någon).

igåt låg jag i sängen tills klockan halv sju på kvällen, what a life i've got!'




STOPP

2010-10-25 , 20:39:14 ▲ 0 kommentarer

"lägg upp det här i din profil om du är emot mobbing"

Lägg upp det här på din facebookprofil och visa att du säger nej till mobbing.
Jag vill verkligen sätta stop för mobbing, så något måste jag göra, för alla kan göra något.
Jag börjar på facebook. Försöker få så många som möjligt att göra likadant. så, vad väntar du på?!


VI GILLAR OLIKA

2010-10-24 , 18:05:33 ▲ 0 kommentarer

Gör som jag och många andra, stöd Aftonbladets kampanj Vi Gillar Olika!



brings tears to my eyes

2010-10-23 , 22:33:43 ▲ 0 kommentarer



Har snöat in lite på Queen idag, sjukt sjukt talangfulla var/ är dom . Så sorgligt att freddie dog. i aids.
Han var riktigt jäkla grym!  Den här låten får verkligen mina ögon att tåras.

just another picture to burn

2010-10-23 , 17:48:32 ▲ 0 kommentarer

Hejsan hoppsan! Idag vet du vad, så har jag äntligen fått sova ut, och shit vad skönt det var asså!
Frukost på sängen var något jag ville ha, men icke sa nicke (snarare sagt min pappa). Så jag sköt upp frukostätandet och slog på tvapparaten, dock gick det inget vidare underhållande program, det slutade att jag kollade på en dokumentärfilm istället. Efter det fick pappa för sig att vi skulle promenera till stan, i ett blött väder som fick mitt hår att locka sig. Jag som för en gångs skull hade tagit mig tiden att platta det. Men aja, ner till staden traskade vi iallafall och visslade o sjöng. Väl där nere blev det lite shopping. En drös med armband, en goo svart tröja från carlings och en svart vanlig t-shirt från H&M. Hittade även ett par fräcka garderobesknoppar, slitna i vitt o svart. passar min fondvägg så bra så.  Från dess framtills nu har jag inte gjort alltför mycket, mest kikat runt lite på datorn och städat rummet. OCH MOSAT MUSIK! Fick hem Tegan & Sara's album The Con häromdagen. Wonderful. Snacka om att ingen annan skiva får spelas i mitt rum för tillfället!
Och just det, skolfotot har också kommit, det funkar dock inte att ladda upp bilder just nu, får bli en annann dag.

CIAO



working hard...

2010-10-22 , 18:22:00 ▲ 0 kommentarer

at ICA MAXI. Praon drog igång i måndag och har kört slut mig totalt. Inte öppnat datorn på nästan hela veckan.
Men det kanske inte är så konstigt med tanke på att jag inte är van vid att stå i det svinkalla mejeriet och plocka varor hela dagarna, inte heller brukar jag stiga upp halv sex om mornarna för att svischa bort till jobbet tjugo i sju. Så mestadels har jag bara kommit hem, vilat, ätit och sedan däckat. Missade bland annat Grey's i onsdags, och det börjar nio. Då somnar man tidigt asså! Och grejen var att jag somnade fullt påklädd i min bäddade säng, men det hindrade mig minsann inte från att somna. Nästa morgon slapp jag tänka på att klä på mig i alla fall. haha. Förövrigt så händer det inte mycket, inte tränat fotboll någon gång i veckan, tråkigt. Jag är allmänt trött och sliten. Skönt att det är fredag asså

NU ÄR DE FREDAGSMYS!

2010-10-16 , 00:40:42 ▲ 0 kommentarer

men hallååååååååååååååååååååååååååååå JULIA här:) denna gång kom bussen som jag hoppa på vid halv 6 och sedan var jag hos min grymma kompis vid halv 7, riktigt skönt att träffa tjejen igen!
haft en go kväll här i hentorp och just nu svarar jag på 120 frågor om vad jag ska bli i framtiden.. 
de lutar mot att jobba med händerna.
PUSSSSSSSSSSSSSSSSSS:*



fridayy

2010-10-15 , 17:12:26 ▲ 0 kommentarer

ÄNTLIGEN ÄR DET HELG. Knappt att jag fattar det asså, men shit vad skönt. Ingen skola på 3 veckor!
Nu ska jag vila upp mig och andas ut och sen rocka skiten ur skolan när jag kommer tillbaka.
Och just det, idag var pappa i Karlstad och kollade på en Bubbla åt mig, ja Bubbla the car. Vi har letat efter sådana ett tag nu och kände att den hät verkade bra. Men min far åkte dit i onödan, för bilens ägare hade ljugit om massa skit, och bilen var inte alls lika trevlig som det verkade i början. Hur kan man med att inte bara vara ärlig och säga att bilen är rostig och behöver mycket jobb? Dålig stil. Men letandet fortsätter och jag är säker på att vi kommer hitta den perfekta bilen till mig.

Nu väntar jag på att den sköna Julia Andersson ska komma hit och umgås med mig, trevligt!



wednesday

2010-10-13 , 22:41:19 ▲ 1 kommentarer

Tjena tjena! fy vad skönt den här dagen snart är över. Spanska provet kan du dra dit pepparn växer eller något annat liknande. Känner typ att jag inte bryr mig, vilket är lite hemskt. Men med prao snart, två vecko på Maxi ICA stormarknad och ett lov efter det, så borde jag nog känna mig lite mindre skoltrött. Tre veckor borta från skolan är ju inte så tokigt , enligt mig asså. Idag har jag tränat fotboll, var inte supertaggad, men det kändes bra när man väl kom igång, funkar att träna med nytt lag nu. Saknar dock gamla 95: laget. Men nu är det ju som det är med saker och ting. Och vissa saker ska man bara låta vara som de är, eller hur?
Efter träningen tog jag en lång och go dusch. Jag släckte ner och tände levande ljus, som gav en riktigt avslappnande och härlig känsla. Det gillar jag. Tittade även på Grey's Anatomy, nice.
Imorgon är det torsdag, sen fredag, sen lördag och till sist söndag. Dessa dagar ska jag ta tillvara på och hitta på något bra. Leva ut lite helt enkelt, sånt jag gillar!

GODATT NU ALLA GOAAAAAAAAAAAAAAAA O GLADAAAAAAAAAAAAAAA



från förra hösten


onsdag morgon

2010-10-13 , 07:30:12 ▲ 1 kommentarer

Och spanskaprov väntar idag, kan det bli roligare? JA, DET KAN DET!
Slänger äntligen upp en bild på rummet mitt. Snart ska jag börja göra mig iordning för skoldagen, hörs!



hembakat smaka alltid bäst

2010-10-10 , 17:54:04 ▲ 0 kommentarer

Klockan 9 på morgonen stod jag och hackade tänder på Skultorps-dagen för att sälja bakverk fär att få pengar till klasskassan. Och där befann jag mig tills det att klockan slog halv tre. Som jag frös hela dagen. Men kul var det bannemig! Trots att halva mina fötter var vita och frostskadade när jag kom hem.... Dryga 3000 kronor samlade vi in i allafall och visst slank det ner en o annan mumsbit.


halv tolv

2010-10-08 , 23:28:39 ▲ 0 kommentarer

Jag sa ju att jag skulle uppdatera något mer igår, men det glömde jag bort totalt och nu har jag ingen aning om var det var. Men jag kan säga att promenaden med Linn var något som förgyllde min dag. Hon är så underbart go på alla sätt och vis! Kan inte få nog av henne helt enkelt. Vi traskade runt bland höstlöven och tog igen lite missad tid, vilket behövdes. Vi planerade lite saker, tittade både framåt och bakåt. Mysigt hade vi i alla fall.

Från och med idag kommer jag också att få mer ordning på mitt liv, köpte mig nämligen en kalender!
Kan behövas nu sista året då allt går i ett hela tiden.

Nu sitter jag i mitt kök och är lite sugen på att äta banan, vilket jag nog snart ska göra. Sen blir det nog sängen, härligt!

tjo och shim, höststimm.

2010-10-08 , 22:25:20 ▲ 0 kommentarer

hej där alla glada! 
hoppas att ni inte vräkt i er massa popcorn och chips och mår illa nu, det vore ju tråkigt.
Jag och mina underbara vänner Mollie, Nelly och Ronja har ätit lite pizza och kebabrullar. Vi kände oss då lite onyttiga , så när vi kom hem för att se på idol, så bunkrade vi upp med morötter,gurka och dipp. Ett lite nyttigare alternativ tyckte vi allt. Nu har vi följt dagens Idol och även röstat, jag i allafall. På Olle och Linnea, två riktiga godingar enligt mig! vi har även pysslat ihop lite skyltar till söndagens bakverksförsäljning. tjoho!
NU blir det mysa, åh vad ni är bra , tjejer !

en ensam drake

2010-10-07 , 19:37:25 ▲ 0 kommentarer

HEJ HOPP ALLA UNDERBARA!

Idag har det sannerligen varit en bra dag, det mesta är bra nu för tiden faktiskt.
Det känns som om det bara är att tuta och köra, vara den man är och vara stolt helt enkelt.
Alla mina vänner är så goa och jag vill bara pussa och krama hela bunten!

Strax blir det en promenad mend en kär vän, LINN CARLSSON.
Uppdaterar mera senare.


och ett tips:

Fyll inte livet med dagar, fyll dagarna med liv!

kanelbullens/internationella barndagen

2010-10-04 , 22:34:34 ▲ 0 kommentarer

Ingen kanelbulle har "slinkit" ner i magen på mig idag. Inget barn heller för den delen (haha)...
Everybody hurts med R.E.M spelas och jag är nyduschad, snart väntar sängen. Men först tänkte jag skriva några rader. Det är nämligen så att förut när jag va inne i badrummet så knakade golvet. "okej?" tänker ni då.
Och då kan jag förklara att när vårat badrumsgolv börjar knaka, ja då börjar det bli kallt ute. Detta fick mig att inse att shit, det är faktiskt inte sensommar längre, utan vi är verkligen inne i hösten. Jag har knappt tänkt på vilken underbar färg loven har eller hur mysigt det är att dra på sig höstjackan och kängorna. Svepa en halsduk runt halsen och ge sig ut. Eller bara sitta hemma och ha det mysigt med vänner. Dricka te och prata, hemma eller på et fik. Kolla på en film eller lyssna på musik. Hur kan jag ha missat allt detta? Kanske har jag inte varit någon direkt "höst-tjej", men det ska det bannemig bli ändring. För hur jobbig hösten än kan verka, så är det ju inte så pjåkig om man tänker efter.





Tänk att få vara ett löv. Höra samman med en massa andra som är lika dig hela livet, men som ändå är helt unika. Att ha en stam, något att hålla sig fast vid, som är stark och tryggt. Tänk att du är som vackrast och mest färgsparkande då precis innan du släpper taget och faller till marken. Du avslutar med flaggan i topp.


steeeeeeeeeeeeedaaaaaa

2010-10-04 , 17:54:29 ▲ 0 kommentarer

Källaren behövde en uppfräschning, och det fick den sannerligen! Har slitit som ett litet djur i et timma nu och skrubbat och skurat. Nu känns det lite goare att vistas här nere. Bra jobbat städ-tjejen.
Men jag har myror i byxorna och det riktigt spritter i kroppen.... Åh, snart måste jag hitta på något ordentligt. kanske drar jag fram brädan och skejtar lite ett tag, var ett tag sen. Behöver dock nya skateskor, så nja...
Spela lite gitarr, jovisst, men jag vill göra något livligt. Får klura på deeet. Blir nog en promenix sen eller något annat liknande i alla fall.  Hepp, nu ska jag kasta massa skit i tvättmaskinen och ta ett litet mellis. GÖTT DE!

call it off

2010-10-03 , 21:05:29 ▲ 0 kommentarer

I won't regret saying this
This thing that I'm saying
Is it better than keeping my mouth shut
That goes without saying

call
break it off
call
break my own heart

maybe I would have been something you'd be good at
maybe you would have been something I'd be good at

playlist

2010-10-03 , 20:55:52 ▲ 0 kommentarer

folkiee

min godinglista som jag lyssnar på när jag är på det här humöret som jag är just nu, men som jag inte kan beskriva!

söndagsfilm

2010-10-03 , 18:31:51 ▲ 0 kommentarer

En skön soffa, en kompis som är lika slö som dig och the last song. Söndagen är ju som gjord då!
sicken myyyysareeeeeeeeeeee, dom är så fina så:)


olivia elofsson

2010-10-03 , 13:18:36 ▲ 0 kommentarer

är en galenpanna som jag ska äta lunch med och sen kolla film eller lägga tak ( ?! ) ;

julia är min gulliga trollunge

2010-10-02 , 17:14:54 ▲ 0 kommentarer




popusossos poppå dodigog

happy days

2010-10-02 , 17:03:17 ▲ 0 kommentarer

GUD vad skönt att den här veckan är över! Mitt humör har varit på botten mest hela tiden och jag har verkligen bara kännt för att stanna hemma mest varje dag. läxor och prov om varannat, igår, fredags No prov sista lektionen. Efteråt kände man verkligen att man levde. Det blev lite strosande på stan där jag köpte ett linne och en jacka. Kvällen påbörjades och avslutades sedan hos Sofia där massa folk befann sig. KUL



gullig cam-bild

RSS 2.0