overdosing with you

2011-05-31 , 21:58:54 ▲ 0 kommentarerFoto



see the world

2011-05-31 , 21:53:12 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Idag har det varit grymt väder må jag säga! Även om det klibbade lite väl mycket med långärmad tröja idag...
Är i alla fall väldigt nöjd med dagen, den har varit bra helt enkelt och jag har varit ovanligt glad (trots saknaden av Mollie, Nelly och Ronja. Molla Nella och Ronna)!
Fick tillbaka engelska nationella och gissa vad?! 10,0 utav 10,0! Fatta att någon kommer sova gott inatt! :)
Det mesta känns ganska bra nu, trycket i skolan börjar lätta och jag behöver bara lägga resten av min energi på NO provet nästa vecka och lite SO. Sedan är det sommarlov, hur sjukt låter det inte. Sommarlov, underbart!
Jag har så många förhoppningar och planer, gäller bara att jag verkligen får det mesta gjort och inte ligger hemma halva sommaren och bara slöar. Nej, det gillas inte.

NU ska jag bara fortsätta lyssna på Siesta! 2011 (Official Playlist) och börja packa inför detta mirakel!


there will be love love love wherever you go

2011-05-31 , 07:50:50 ▲ 0 kommentarerMusik



Noah And The Whale – 5 Years Time

min pärla

2011-05-31 , 07:45:15 ▲ 0 kommentarerAllmänt



En riktig dunderhoj måste jag berätta, åh, rullar fint och tar mig dit jag vill!

little monkey

2011-05-30 , 22:10:58 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Lyssnar på kära gamla The Cardigans och känner att ögonen börjar svida, gummi-nacken är snart igång också.
Det är skönt att vara trött! Dock inte lika underbart på morgonen efter då man inte känner sig ett dugg piggare än för tio timmar sedan, men vad gör det när allt kommer omkring??
Var och tränade förut, gick väl sådär. Har lite känningar i ena knät för er som antecknar...
Åt smarrig oxfile gryta med champinjoner och pasta. MUUMS, det satt inte helt fel alltså! 

Nu blev jag sugen på frukost helt plötsligt också... Fast det är väl inte så konstigt, bästa målet på hela dagen ju! (:



remedy

2011-05-30 , 17:34:58 ▲ 0 kommentarerFoto



I told you to be kind

2011-05-30 , 16:33:27 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Jaha, imorgon ska jag ha föredrag om musik i engelska. Det låter ju trevligt, fast nej. Inte egentligen eftersom att jag inte har en aning om vad jag ska säga! Vore ju dumt om jag ställde mig och började prata om band jag gillar och så vidare, efter som att alla andra skulle se ut som stora frågetecken! Men men, får nog ta och börja planera detta lite....

del av dagens inköp

2011-05-29 , 19:13:25 ▲ 0 kommentarerAllmänt




så nöjd så!

I met up with the king

2011-05-29 , 14:50:51 ▲ 0 kommentarerAllmänt


OHOJ! Varit på stan en sväng med min kära mamma. Det är ju trots allt mors dag. Av mig och min storasyster fick mammsen ett "ta hand om sig själv" kit från The Body Shop, glav blev hon! 


På stan köpte jag:
Svart långklänning - H&M
Blå grovt stickad tröja - Carlings
Vit blus med svart rosett - Carlings
Veronica Maggio's Satan I gatan - Åhlens
Bikini's - Stadium

Låter ju inte så tokigt, ellerhur?! Ska försöka slänga upp bilder senare, men just nu är jag inne i världens matkoma. Åt precis sviiiiiiingod mat!

night bus

2011-05-29 , 10:51:55 ▲ 0 kommentarerMusik



riktig snygg cover. Kan hända att jag kommer mosa på med liknande videos, men jag fastnade lite i youtube träsket...

Nytt och fräscht

2011-05-29 , 10:44:27 ▲ 0 kommentarerMusik


Fleet Foxes nya platta Helplessness blues har kommit och den är värd att lyssna på. 

Tänkte även tipsa om att söka på "lablogotheque" på youtube, där hittar du unika videos och take away show's.



eyesdown

2011-05-28 , 16:25:06 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Här hemma är det ganska så lugnt och tyst. I alla fall på övervåningen. Både mamma och pappa var lite trötta, så de tog en tupplur. Själv är jag väl inte sådär värsta pigg, men sver gör jag inte. Inte än. Istället lyssnar jag på skön musik och njuter lite av att inte ha något jag måste göra. Drar fingrarna genom håret då och då för att känna efter hur det känns liksom. Jag klippte mig nämligen förut. Inget dramatiskt allt, bara en grundlig toppning. Läskigt är det dock ialla fall, som alltid efter man klippt sig. Tror att en tre/fyra centimeter åkte av, men men. Det växer väl ut igen, ja det gör det förmodligen. 

Innan jag klippte mig så stack jag till skolan (va? på en lördag?!) och träffade lite klasskompisar för att öva inför skolavslutningen. Både sång och dans skulle stämma någorlunda överens, och efter ett tag kändes det ganska okej.

Senare kommer nog Mollie (kanske Nelly också) och träffar mig lite innan de åker till Grekland och har det awesome tillsammans. Själv blir man ju kvar här i tråkiga sverige som det bara regnar i. Som tur är har jag mina vänner Edvin,Johan och Mattias som förhoppningsvis ställer upp på att underhålla mig. Blir nog bra det tror jag!





vill ha vill ha vill ha...

2011-05-28 , 12:23:54 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Trots att det kanske inte klirrar sådär speciellt mycket i kassan just nu, så kan jag inte hjälpa att jag är väldigt sugen på att beställa någon utav dessa... Vilken är eran favorit?






låt oss spexa till det

2011-05-26 , 21:58:32 ▲ 0 kommentarerAllmänt











SÖTT

finns det en så finns det flera

2011-05-26 , 18:12:22 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Överlevt ännu en skoldag. Känns fint det! Dock är jag skittrött som vanligt nu för tiden, men lite sommarlov ska nog ändra på den saken. Får bara hålla ut typ 15 dagar eller vad det är kvar. 
Igår var jag iväg och spelade match mot Töreboda. När slutsignalen gick så stod det 1-1. Det var inte direkt någon kanonmatch och vi var inte ritkigt nöjda med resultatet. Missade Grey's Anatomy, men tack vare underbara internet ska det inte bli något problem med att ta igen det jag missade. 

Sedan jag kom hem från skolan idag så har jag råpluggat svenska (som skulle vara inne idag). Men men...
Nu är det i alla fall klar, och det känns fördjävla bra måste jag säga.

Igår hade vi även spexfoto i skolan och det ar ritkigt sköj! Får se hur katalogen blir sen och vilken klass som vinner. Temat var Reklam, och min klass valde att agera Tv-tablå. Så vi klädde ut oss till olike serier, såsom Desperate houswives, efterlyst, The sopranos osv. Själv var jag En Unge I Minuten, låg och pressade ut dockor iförd vita knästrumpor och en stor t-shirt.

NU ska jag snart sticka mot träning. Kanske hinnes städa rummet, men frågan är om jag har lust med det.(NEJ)
Får bli senare i så fall. 

Vet att det har varit lite dåligt med bilder på sistone, men allt går ju så jävla snabbt så jag hinner inte få tid till det. Fick dock ett par bilder från spexfotot som ska jag ladda in och fixa ikväll. Borde vara uppe här imorgon, ja det tror jag.



en söt blomma i ett tråkigt väder. kan det inte liksom komma lite sommarfeeling snart?!

jag tittar bort och låtsas som det regnar

2011-05-24 , 17:42:47 ▲ 0 kommentarerAllmänt

HEJ idag har det varit full rulle från och med det att jag klev upp ur sängen. Det ska fixas och donas inför både klassresa och spexfoto (som är imorgon!).  jag vet inte hur, men på något sätt så verkar det gå enligt planerna och det gillas! Min älskling (kameran) är tillbaka men det kvittar när jag ändå inte har tagit några trevliga bilder. 
Om en timma börjar fotbollsträningen och jag hoppas att jag får slippa håll. Packa inför spexfotot ska också göras, men tar det efter träningen. Sov nämligen bort den tiden jag planerade att fixa detta på. Plugga ska jag också göra, men ne (värst vad jag skjuter upp saker) det får bli imorgon. På något sätt får det lösa sig, det gör ju oftast det.

Hon som aldrig slutar att imponera

2011-05-22 , 21:48:09 ▲ 0 kommentarerMusik

Lady Gaga – The Edge Of Glory

Lyssna, för det är en riktigt bra låt!


guld

2011-05-22 , 21:41:14 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Igår så chillade jag mest hela förmiddagen, jag skulle nämligen spela u-lags match mot Fagersanna. Vi spela dåligt, men som tur var så spelade dem ännu sämre. Gräset fanns knappt och det blåste som tusan. Vi vann med 2-1. 
På kvällen begav jag mig mot Skultorp och Ronja, Där jag åkte longboard efter hennes moped mot Sjötorpa sjön där vi skulle möta upp en bunt goa personer. Vi grillade mashsmallows och frös, pratade och gapade då Edvin utförde sjuka korttricks. Kom hem och tog av min min ena stumpa. Frostskador på tårna, yes, härligt.

Idag så vaknade jag upp och kände mig extremt trött och lam, men tryckte mig mycket vatten och frukt.  För det var a-lagsmatch på gång. Derby mot Skultorp. Snacka om att jag var nervös (trots att jag började på bänken)! Som tur vad så duknade vi in ett antal bollar rätt sp snart och det kändes mycket bättre. Slutresultater blev 11-0 till oss och jag fick till och med sätta mina första bollar i a-laget och göra en assist. Känns bra måste jag säga!

Resten av kvällen ska jag bara njuta av musik och min säng. Gör det du med, för det är awesome!

21:30

2011-05-22 , 21:30:47 ▲ 0 kommentarerMusik


Ja som sagt, Veronica Maggio (undra hur många gånger hennes namn har nämnts här i bloggen).
Hoppade på tåget som skulle ta mig och mina vänner till Göteborg. Snacka om att det var mycket folk från Skövde som också var lite smått sugna på konsert på liseberg... Fick sitta på golvet och trängas som sjutton. Fram kom vi till slut i alla fall och bestämde oss för att äta (inte jag, jag hade matsäck, fiffigt va?). Olivia och Vickan valde dock att springa efter ett thaiplace då vi andra (Mollie och våra matkompisar Elin och Sofie) körde på ett säkert kort, Donken.
Tidspessimist som jag är så ville jag snabbt till Liseberg för att slippa trängas som en tok (slapp inte trängas som en tok) så bad jag om att vi skulle röra på påkarna. Spårvagnen skulle komma om 9 minuter, men vi hade då inget tålamod så vi joggade från nordstan till liseberg (blev en runda, ja). Lite lätt svettiga och anfådda nådde vi fram till denna svinlånga kö som batra växte och växte. Helt crazy alltså! Vi fick köa i en helv timma för att nå biljettkassan och så skulle man få en bra plats där inne också. (jo,tjena). Runt 20:05 kom vi iallafall till stora scenen an folk strömmade in, så jag och Mollie sprang runt som lite galna höns för att hitta bra platser. Vilket vi inte gjorde, förrän jag fick syn på en stor blomkruka som vi klättrade upp på. Mycket mycket fin utsikgt över både folkhavet och scenen. Rätt så nöjd med det! Dock ringer Oliva och säger att hon och Vickan inte kan komma in. Jäkla thaimat säger jag bara. Aja, spelningen börjar och jag är helt förtrollad, det kändes liksom lite magiskt. Och jag vet att jag inte var ensam om den känslan. Såg personer göra samma sak som jag, mima eller sjunga med för full hals till varenda låt.  
Man kände verkligen en samhörighet med folket, som om vi alla delade något! Det gjorde vi ju också i och för sig...
Vi alla älskar ju Veronica Maggio!
Resten av kvällen var väl inte lika intressant, men jag och Mollie hade superkul då vi sprang runt på Liseberg och var glada, åt glass och gick på en rundtur i spökhotellet Gasten.


awesome-ness

2011-05-21 , 12:12:17 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Sitter här dagen efter att Veronica Maggio spelat på liseberg inför cirkus 18 000. Jag är högt över molnen!
Skiver mer senare då jag kan sammanfatta det hela bättre än att det var sjukt. Helt sjukt bra.

satan i gatan

2011-05-19 , 21:59:38 ▲ 0 kommentarerMusik



Hur awesome är det inte att jag om tolv timmar kommer så med hakan i marken och vara (förhpoppningsvis) trollbunden av Veronica Maggio's uppträdande?! Whohooo! Är så extremt taggat alltså!

Veronica Maggio spellista

whirlwind

2011-05-19 , 16:32:39 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Här sitter jag i mitt stökiga rum (alltid är stökigt, hur mycket jag än städar). Jag har hicka, och det har jag haft i snart tjugo minuter. Varje gång jag hickar hoppar jag till och det gör ont i hela bröstet. har hört att man skall dricka något uppochner på, det funkade inte. Inte heller att klia på nagelbanden, eller att hålla andan.... HAH! Kanske borde ta och titta på enb skräckfilm så att jag blir lite skrämd, om det nu slutar då.
Känns rätt skrattretande att var 30:onde sekund rycka till och ge ifrån sig ett udda ljud.... 
Det är inte lätt alltså!

Men men, kvart i sju ska jag träna. Nu vet alla det. Bra bra. Men innan dess ska jag nog göra hemkunskap(eller så tar vi det på söndag?), städa rummet, redigera lite bilder. Kanon, och under tiden spelas Veronica Maggio's nya album, ska man kunna texterna tills imorgon (spelning i göteborg) så får man ligga i ordentligt kan jag lova!

kallt

2011-05-18 , 17:27:48 ▲ 0 kommentarerAllmänt

fryser om labbarna, men biter ihop och sticker mot vänner för att kolla på fotbollsmatch :)

.

2011-05-17 , 21:49:49 ▲ 1 kommentarerAllmänt

Elin är snäll

mmm.mumma

2011-05-17 , 21:45:56 ▲ 0 kommentarerAllmänt





Såhär mycket roligt har jag att bidra med idag. Då vet ni hur mycket energi jag har... :)

potential tattoo

2011-05-15 , 16:22:22 ▲ 0 kommentarerFoto






Sugen!

dröm

2011-05-15 , 09:24:44 ▲ 0 kommentarerFoto




+ och -

2011-05-15 , 09:15:32 ▲ 0 kommentarerAllmänt

(+)
Hade som förväntat en bra kväll igår men mina små monster (wannabe Lady Gaga?), vi poppade popcorn och blandade saft, för det skulle kollas på VHS ju. Dock blev det inte riktigt så, för vi valde att kolla på Grease istället. Sedan lite på Pearl habour (awesome) och till sist på Eurovision song contest, där sverige för en gångs skull är bra!
Jag gillar inte Eric Saades låt, mne den var bra mycket bättre än de flesta andra bidragen.
Så vafan sverige, vi kan ja vara stolta för en gångs skull!!!

(-)
Började få lite ont i halsen igårkväll, men tänkte att det bara var såntdär ont man får när man pratar/sjunger lite för mycket under en kort tid. Men jag hade fel. Vaknar upp på morgonen och det känns som om jag har ett rivjärn i halsen. KUL. Det är ju match idag. Får se hur det blir med den.

NU ska jag iallafall gå och äta frukost, och slänga i mig en och annan kopp honungsvatten...

det är börjar på kväll,lördagen den fjortonde maj.

2011-05-14 , 19:06:59 ▲ 0 kommentarerAllmänt

OCH mina kalaskompisar ska komma hit och chilla (egentligen mys, men chilla är ju så mycket mer respekt). Det blir nog till att kolla på lita tjockisfilmer, och då menar jag inte något som har med onyttig mat eller överviktiga personer att göra, utan hederliga VHS-filmer. Ni vet, det där man använde innan DVD & blue-ray och allt annat trams kom.
Lär bli hur bra som helst!



mitt hjärta blöder

2011-05-14 , 15:10:33 ▲ 0 kommentarerMusik



Låter är riktigt bra, kan lyssna på den hur många gånger som helst. Men med videon vet jag inte riktigt.
Förstår att vissa kan tycka att det är smått "obehagligt" eller "äckligt" att det är en äldre och en yngre som kysser varandra(ganska rejält också). Men samtidigt, det är ju kärlek det där med, det har man ju ingen rätt att säga till om. Dock undrar jag vadfan de håller på med (i alla fall kvinnan)? Det ser så osynkat ut alltså...
Vad tycker du?


aldrig aldrig

2011-05-14 , 14:52:03 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Sitter i sängen, trött och ja, allmänt lost. Mina skisser för dagen fick ändras om radikalt då inga tjejer i laget ställer upp att döma småtjejer. Får då åka hem från en vän så fort jag vaknar. Blåsa lite i en visselpipa, ta emot pengarna. hela 60 riksdaler (cashflow nu asså) och frysa lite lagom. Nä inte kul. Jag skulle ju på betessläpp. Men aja, sånt e livet. Nu bör jag plugga (åh, vad roligt!!!), har hemkunskapsprov på måndagmorgon. Hur underbart lät inte det eller?
Nej, lite smått grinig är jag. Det märks nog också.
Men då tänker jag på vilka som ska spela på Siesta festivalen, för jag ska ju dit!

Oskar Linnros
The Ark
The Kooks
Håkan Hellström
Sahara Hotnights
Slagsmålsklubben
The Sounds
Adam Tensta
Ane Brun
Daniel Adams-Ray
Wolfmother


mmmmmmmniceeeeeeeeeee

way out west

2011-05-11 , 19:06:38 ▲ 0 kommentarerMusik

alltså.

  • Robyn
    Fleet Foxes
    Noah and the whale
    Säkert!
    Edward and the magnetic zeros
    Thåström




    Bara en (grym) bråkdel av alla de artister som kommer spela på Way out West i sommar. Jag MÅSTE dit, helst med en vän, men är detta icke möjligt så sticker jag fan själv. Det här händer once in a lifetime att mila favoriter samlas på ett ställe (nära mig) för att framföra sin sjukt grymma musik. För bra för att vara sant. Ska börja ragga kompisar nu och lägga undan pengar. Way out west, här kommer jag!

    galet.



open you mind

2011-05-10 , 21:35:51 ▲ 2 kommentarerAllmänt

Hej på dig!

Kom till skolan och solen sken, det var sjukt varmt och de flesta var glada. Dagen gick och efter lunch var det dags för ungdomskunskap, min favorit. Det skulle pratas om heteronormen, men vi kom in så mycket på könsnormer att vi inte kunde gå in på det andra. Hur som helst så började våran lärare prata lite smått och vi bara lyssnade. Sedan tog hon upp vissa exempel och det utrböt en riktig diskussion i klassrummet. Irriterat och frustrerat var det mellan de flesta tjejer och killar. Killarna ville påvisa att tjejerna behandlas mycket bättre. Tjejerna därimot sa att de blev med omtyckta eftersom de var lugnare och skötsammare, killarna tog ju så mycket plats. De sa att tjejerna fick ju för fan ta lite plats själva om de ville ha det. Tjejerna svarade då att killarna inte tillät det, och att lärare inte skulle acceptera det. Ja, du förstår vilken stämmning det var i klassrummet och resten av dagen föressten. Det skulle spelas King på rasten efteråt, och ja...  Det var svordomar, fult spel, gap och så vidare. Alla tog verkligen ut sin aggression.

Själv blir jag förbannad, inte för det personerna säger. Utan för att de faktiskt finns en anledning till att de säger de sakerna som de gör. Jag hör olika argument och börjar nästan bubbla av irritation, men jag vet liksom inte vad jag ska säga. Visst, jag kanske är en av de drivande i konversationen, men jag säger inget direkt speciellt.
De som känner mig rätt vet ju hur jag är. JAG HATAR NORMER. Och bättre blir det ju inte för att tjejer och killar nästan påbörjar krig mot varandra, bara för att vi pratar om normer. Katastrof. Nog för att ingen egentligen menar något illa, alla blir bara upprörda i stundens hetta. Men ändå, att det ska bli sådana reaktioner. Så onödigt. Kan inte alla bara öppna ögonen lite, var lite mer storsinnnade och liksom vilja vara tillsammans lite mera. Inte dela in varandra i två olika grupper, tjejer mot killar. Det suger ju. jag förstår inte varför man ska bry sig om kön överhuvudtaget. Okej, är man obekväm med att vara kille (om man nu är det) så klart man ska få vara tjej då. Men annars. Ett exempel är då "tjejer bara kan prata om peronliga saker med en annan tjej" eller att "vi tjejer måste stå upp för varandra, tänk på systerskapet". Det är ju som att säga "killar är onda". I mina öron låter det i alla fall så. Killar däremot vill gärna "köra killarna mot tjejerna" på idrotten då de vet att de kan köra över tjejerna totalt och få lite självkänsla. Jag säger inte att alla gör såhär, men det händer ju. Det vet vi alla.

Så vad jag vill komma fram till är, att jag är trott på könsnomer. Är du också det?
Låt oss tänja lite på gränserna då.

(Sitter nu och ser på allt jag har skrivit, och det känns som en lättnad att få ur sig det. Stavfel får du stå ut med.)

all there is

2011-05-10 , 21:16:41 ▲ 0 kommentarerFoto





Klev utanför huset då jag skulle till skolan, och fick se morgonsolen skina fint på vårat rosa lilla kinaträd

ut med det gamla och in med det nya.

2011-05-09 , 22:10:17 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Allt hade inte kommit, men en hel del. Fattar bara inte varför jag köpte en vit, kort t-shirt. Jag anväder inte vitt, och framför allt inte kortare plagg som kan flasha lite. Men aja, något att jobba för kanske. Rätt nöjd annars måste jag säga.

(pippitröjan är inte från H&M, utan från Balders Hage I göteborg)






för många gånger nu

2011-05-09 , 21:40:30 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Här sitter jag, proppmätt. Tror jag spricker av fil, jordgubbar, annanas och macka. Kanske inte låter så farligt, men jag hatar den känslan. Vissa tycker att det är skönt att vara mätt, men jag känner mig bara uppblåst och ja. Blä helt enkelt. Tur dock att jag åt lite lättare mat. Sex veckor om inte midre till sommarlovet, och då vill jag ju självklart känna mig bekvän i mitt hull och våga vistas i bara bikini, men jag är inte riktigt där ännu. Jobbar på det! 
Lite jobbigt att få ihop allt just nu, äta på bra tider, gå i skolan, hem och plugga som en jävel innan träningen börjar osv. Men det löser sig väl, bara att hänga i antar jag. Börjar bli trött.

Men nu ska jag springa upp och kolla kläderna som kom med H&M, hoppas de passar så man slipper skicka tillbaka och krångla!!! 


skinny love

2011-05-09 , 15:56:53 ▲ 0 kommentarerMusik



sjukt grym cover på Bon Iver's Skinny love.

an everyday day

2011-05-09 , 15:44:20 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Delar med mig av min nya playlist solsken som passar utmärkt då man vill ligga ute i solen och steka. Tycker i allafall jag!
Önskade att jag kunde bättra på brännan lite nu, men har skolarbete att göra. FY FAN VAD ROLIGT

fixin to thrill

2011-05-09 , 15:39:17 ▲ 0 kommentarerFoto

Efter en sjumilavandring med Enzo den flämtande hunden, så fixa jag och johan i ordning ett par lpnga byxor till ett par snygga, slitna shorts.






lawnmower

2011-05-09 , 15:30:10 ▲ 0 kommentarerAllmänt





kan farsan, så kan jag

little bit

2011-05-07 , 19:03:09 ▲ 0 kommentarerFoto




Bon Iver

2011-05-07 , 14:16:00 ▲ 0 kommentarerAllmänt

This my excavation and today is kumran
Everything that happens is from now on
I keep throwing it
This is pouring rain This is paralyzed
find it when you knew it
down two-hundred at a time It's hard t
oWhen your money's gone And you're drunk as hell
load In the back and the racks and the stacks are your
On your back with your racks as the stacks as you
r load In the back with your racks and you're un-stacking your load
t yard is rusted out All my love was down In
I've twisting to the sun I needed to replace The fountain in the fro
n a frozen ground There's a black crow sitting across from me; his wiry legs are crossed
this loss? On your back with your racks as t
And he's dangling my keys he even fakes a toss Whatever could it be That has brought me t
ohe stacks as your load In the back and the racks and the stacks of your load
sound of a new man or crispy realization It's the sound of t
In the back with your racks and you're un-stacking your load This is not the
he unlocking and the lift away Your love will be
Safe with me




genius

2011-05-07 , 13:29:33 ▲ 0 kommentarerAllmänt







youth knows no pain

2011-05-07 , 13:21:35 ▲ 0 kommentarerAllmänt

En speciell, lite udda kväll.








sitter på hjärnan idag

2011-05-06 , 17:08:52 ▲ 0 kommentarerMusik


let me out

2011-05-06 , 17:03:09 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Lite mera happy idag måtse jag säga! Lyckades på uppspelningen i musiken. Spelade Lady Gaga's Born this way på piano... Fick mvg! wohooo. Ikväll blir det grill x 2, nice det!
NU ska jag lyssna bort mina timmar kvar på spotify och chilla, hejsvejs!

Blomstertid

2011-05-06 , 16:44:18 ▲ 0 kommentarerFoto




Se så fint det blommar i trädet utanför mitt fönster!

He's so cruel

2011-05-05 , 21:34:08 ▲ 0 kommentarerMusik


skojade bara, nu kom precis videon till Gagas nya Judas. ÅH, hon är så jävla ball!



veckans band

2011-05-05 , 21:23:03 ▲ 0 kommentarerMusik

DRAGONETTE !



Dragonette – I Get Around
Dragonette – Fixin To Thrill
Martin Solveig featuring Dragonette – Hello - Single Edit

Jag försökte få med en video också, men det gick inte att bädda in den...mysko...
Hur som helst, Dragonette är sköna!




I'm a Gleek

2011-05-05 , 17:25:57 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Asså jag är så nördig att det nästan är pinsamt. Glee har typ varit mitt liv den senaste tiden.
Grym musik och skådespel. Men så är de sååå jäkla snygga att man nästan blir arg...
Ta bara karaktären Santana Lopez,blir jag avis? Ja.





Förövrigt så kom min skolavslutningsklänning idag, den var allt annat är vad jag hade väntat mig. Så den åker raka vägen tillbaka. Jag ska minsann ha en annan. Men igår fick jag ringen jag beställde, och den var det inga som helst fel på. Grymt det! Och mamma kanske köpa ett par skor till mig idag, kanon! :)



ledigt

2011-05-04 , 12:13:49 ▲ 0 kommentarerAllmänt


studiedag - grymt
extremt trött - midre grymt
läxor - suger
vädret - katastrof
stökigt rum - fördjävligt

det negativa väger upp idag, så jag ska bara ligga och kolla på Glee och Grey's.

children get older, and I'm getting older too.

2011-05-02 , 21:13:16 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Hejhopp! Hemma från en träning i kylan. (som bara kom över en natt?!) Konstigt hur man ena dagen går i shorts och linne och enda halsduk och vantar... Idag har jag ialla fall varit duktig och gjort mina läxor, har en del inlämmningar nu. Så bloggen kommer lite i andra hand för tillfället. Och just detm min vän Johan trampade hit helt spontant och tvingade med mig på en promenad med hans hund Enzo. Fanns inte en chans att säga nej, han var så bestämd...
NU ska jag kolla Glee och chilla, för jag har sovmorgon imorn! för en gångs skull. vad skönt.


Här är Tegan and Sara linnet jag fick när jag fyllde år, älskar det!




out of it

2011-05-01 , 15:27:14 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Haft två toppenkvällar med full fart. Redigt trött nu, film vore inte så tokigt!
Här är lite bilder från chilldagen med fint väder igår, och Loka likes L.A coconut dream, smakar förjävligt.





RSS 2.0