why won't you come on over?

2012-02-29 , 15:45:55 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Vaknade innan väckarklockan ringde idag, kändes bra. Då är man utsövd eller? Hur som helst så gjorde jag mig i alla fall en god frukost i form av ett glas nypressad apelsinjuice, två rostade mackor (Wasas nya mjuka bröd, grymma!) och en smoothie av jordgubbar, kiwi och banan. Tänkte att det var bra att slänga i sig en rejäl frukost eftersom att vi skulle köra beep-test på idrotten. Och det gav resultat! Fick dock springa med ena skosnöret okny(u?!)tet, men det gick bra ändå. Min andra utmaning idag var att skriva samhällsprov, och det kändes bra. Kanske hade jag till och med plugga lite mer än nödvändigt, men hellre det än tvärt om. När skoldagen var slut så cyklade jag hem i vårsolen, lyssnade på go musik som jag mimade till och mådde allmänt gott. När jag väl kom hem fick jag se att resan till london var bokad och dagen blev genast ännu mer go! Nu ska jag passa på att plugga medan jag fortfarande har energi. Vill egentligen sola, men det kan jag göra i ett annat liv!

CYA






Frågan är om solbrillorna verkligen gjorde sitt jobb? Ser inte ut att vara någon vidare effekt på dem...

Och jusste, har lyckats med ett par stycken pinsamma hälsningsmoment. Ni vet, när man inte riktigt vet om man ska hälsa, och när väl man bestämt sig för att göra det är det försent. Haha, jaja. sånt händer!

this old routine

2012-02-28 , 18:17:20 ▲ 1 kommentarerAllmänt



Det är kvalitet på mina bilder, jag vet!
Men solen skiner (sken förut) och det känns faktiskt som att det kan bli vår även i år. GÖTT. Så jag borde egentligen sticka ut med kameran någon dag snart och knäppa lite bilder. Det var ett bra tag sen. Dock har jag två prov denna vecka som sätter lite käppar i hjulet, men till helgen så! Åh, visst känns allt bara en smula lättare när solen skiner? Typ som att det finns hopp trots allt. 

Jag har gjort ett tufft beslut, och bestämt mig för att ta ett uppehåll från fotbollen. Började spela när jag var fem år, så det har blivit ett antal säsonger nu. Mitt lag har gått upp i division tre och det gäller att man verkligen går in för fotbollen nu, men jag känner mest att jag tänker på annat när jag lirar nu för tiden och att jag inte har något mål med mitt fotbollsspelande att det inte känns rätt att spela på en sådan nivå. Har helt enkelt tröttnat. Laget och tränarna är det absolut inget fel på, det är bara fotbollen i sig. Visst kommer jag förmodligen latja lite då och då, men inte dedikera min fritid till det direkt. Därför tar jag ett uppehåll, och känns det tomt utan fotbollen, ja, då är det bara att börja igen. Men just nu har jag ställt in mitt sikte på ett nytt gymkort och ett ännu sundare liv. Hälsa för mig är en livsstil, och det är verkligen något jag vill fortsätta satsa på. Så, ikväll ska jag alltså ta mig upp till träningen och meddela mina tränare. Jag känner mig lite som en svikare och har ångest, men ändå känns det rätt. Nervöst också för den delen. 

En promenad dit lär göra susen, för just nu är jag riktigt trött. Känner hu ögonlocken bara vill sluta sig och hur mina tankar alltmer börjar likna drömmar. 

That's it for now. CYA

vegetable heart

2012-02-26 , 21:30:15 ▲ 0 kommentarerAllmänt



Avslutar helgen med lite grönsaker och dipp och ställer om inför en ny vecka med nya utmaningar.
Igårkväll var jag på födelsedags fest och skakade lite rumpa, det var trevligt. Spelade även kanske mitt livs sista fotbollsmatch och fick göra ett mål. Idag har jag mest pluggat på om svenskt statsskick som jag har prov i senare i veckan. Imorgon slutar jag halv ett och det är ju toppen, extra mycket tid för att plugga... Right?
Jag kommer bara gå på gymnasiet en gång i livet och det kommer bara ta tre år av mitt liv, så varför inte göra det ordentligt, och samtidigt göra dessa åren riktigt minnesvärda?

CYA

only the good die young

2012-02-25 , 18:48:36 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Ikväll ska jag och mina vänner svira runt lite. JÄ


we were feeling very small underneath the universe

2012-02-23 , 20:53:06 ▲ 0 kommentarerAllmänt




Våren är på gång! Verkade det som idag i alla fall. Skinnjacka+väst+brillor+palladium= vårkänslor!
Ett plus i livet i alla fall, på våren känns allt lite lättare. Sjukt mycket att göra i skolan nu, jobbar typ heltid känns det som. Aja, hårt slit borde ge bra resultat. Får hålla tummarna för det i alla fall. Kände nyss en aning sur doft från min armhåla, så jag antar att det är bäst om jag hoppar in i duschen så jag blir fräsch inför morgondagen. Tänkte säga att det ska bli skönt med helg, men samtidigt inte. För jag har så nedras mycket att plugga på, och så ska jag trycka in en fotbollsmatch och en fest på det. Blir ju intressant! 

CYA KIDS

instagram <3

2012-02-20 , 16:11:19 ▲ 0 kommentarerAllmänt



Nej, jag rekommenderar inte denna utstyrsel en februaridag. Även om solen skiner på morgonen. It's not worth it.

we got no time for feeling sorry

2012-02-20 , 16:04:58 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Woah, slutade halv ett idag. Det kändes rätt okej ska ni veta. Dock hade solen slutat skina när jag gick ut från skolan med skinnjacka och solbrillor, what a bummer. Huttrade mig hem och efter mycket slit så kom jag äntligen hem. Och hungrig som ett djur var jag ock! Så mikrade (micrade?) lite överbliven oxfilée. Daaaamn that's good. Med det i magen så pluggade jag spanska, vilket jag egentligen gör nu också, bara lite mindre ambitiöst. Förövrigt kan jag tillägga att jag numera har en riktig anledning till att inte gilla Justin Bieber. Först så var det bara att han gjorde musik som inte föll mig i smaken, men nu så anser han att homosexualitet är ett val och att kvinnor inte borde få göra abort, även om det har blivit våldtagna. Allvarligt? Skulle vilja se honom genomgå ett könsbyte, bli våltagen och sedan bli gravid på köpet och sedan se om han skulle ändra sin åsikt lite. Vilken grabb alltså. pfff
People, feel free to love his music, but not his personal views.



Hurricane drunk

2012-02-19 , 17:40:44 ▲ 0 kommentarerAllmänt



Lördagskväll med svirande tjejer. Söndagmorgon med tidig uppstigning och futsalcup. Det blev en andraplats, ganska bra ju. Ikväll borde jag verkligen plugga, frågan är bara om jag har energin. Är helt jävla energilös.

cosmic

2012-02-17 , 16:52:58 ▲ 2 kommentarerAllmänt




oooh hot damn! ellerhur?! 
I veckan har jag spräckt två skal till mobilen, och är på jakt efter nytt. I butikerna här hemma finns dock bara riktigt tråkiga skal, men jösses, de här är minsann snygga!

Skalen finns att beställa på : http://society6.com/

between two lungs

2012-02-17 , 12:52:04 ▲ 0 kommentarerAllmänt


TGIF, eller? Nä, jag vet inte riktigt. Det betyder ju att lovet snart är slut och skolans hemskheter kommer allt närmre. Det slår mig även att jag inte varit lika duktig med plugget som jag hade tänkt mig. Så, nästa vecka lär jag få slita häcken av mig. Men nu orkar jag inte tänka med på det, nej, för nu ska jag göra mig i ordning för att käka lunch på mitt favoritställe i stan, Restaurang Glädje. Så sjunkt snyggt där inne att hälften hade räckt, jisses alltså. Önskar att jag hade bild så jag kunde visa er som inte har varit där. 

Aja, nu ska jag bege mig mot sminket (låter som en kändis i en loge) och fixa till mig. I bakgrunden ska jag låta tonerna av Florence + The Machine flöda. Slå det om ni kan.

Keep it up, I know you can.

2012-02-17 , 12:45:18 ▲ 0 kommentarerMusik

Just keep following the heartlines on your hand
Just keep following the heartlines on your hand
Keep it up, I know you can
Just keep following the heartlines on your hand
Cause I am




tasty

2012-02-17 , 11:08:21 ▲ 0 kommentarerAllmänt



Walking Aimlessly

2012-02-16 , 12:42:59 ▲ 0 kommentarerMusik


Anna Ternheim + First Aid Kit, blir det bättre?

mushaboom

2012-02-15 , 17:41:11 ▲ 0 kommentarerAllmänt



ÅÅH. Här ligger jag utfläkt på min säng och gäspar skönt. Kvällen igår spenderades med mina goa kompisar, vi satt och kollade på gamla musikvideos. Allt från Spice Girls till Enrique Iglesias, suckade och skrattade. Senare slog vi på filmen En dag, och jag som sa att jag inte skulle gråta, fällde några tårar ändå. Fy 17 vad sorglig den var, men samtidigt så bra. Imorse vaknade jag brevid min kalaskompis Jennie, sicken toppentjej alltså. Och rolig!
När vi nyss hade vaknat frågade jag hur hon ville ha sina ägg, då hon svarade "obefruktade tack". HAH. 

Jennie åkte hem i det fina vädret och jag bestämde mig för att dra ut och springa. Det var gött för en gång skull, hatar verkligen att springa annar. Men, men Michael Jackson i lurarna och hög volym, då tror jag att man kan klara av det mesta! Spenderade en lång stund i solen och försökte bli lite fräknig, vet dock inte om jag lyckades så värst bra, men det var skönt i alla fall.

Det bästa på dagen var nog ändå Alla Hjärtans Dag avsnittet på Glee, "Heart". Åh, jag fick hög puls, kramp i kinderna av att le och tårar i ögonen. Förstår inte hur en amerikansk serie kan påverka en människa så mycket, knasigt! För en gång varje, i ungefär 40 minuter, så mår jag otroligt bra och känner ibland riktigt lycklig. Men även avundsjuk och rädd för framtiden. Jag vill leva som i serien, gah!

Well well, vad jag babblar. Nu ska jag sminka mig lite så min vän Olivia inte blir skräckslagen senare när jag träffar henne!



mums, wokad frukt.



njuter i solen efter löpningen.

valentine

2012-02-14 , 10:55:26 ▲ 1 kommentarerAllmänt

Glad alla hjärtans dag? Säger man så? Dumt låter det i alla fall, tycker jag. Dagen ska jag spendera i säkert sällskap med mig själv, jag ska pussas, mysa och kramas. Ikväll ska jag umgås med mina singelvänner så vi tillsammans kan deppa över att vara ensamma med ändå säga att "åh, fyfan va gött att va singel eller?!" bara för att peppa upp varandra. hah! Jag antar att vi kommer kolla på någon romantisk film, och jag blir inte förvånad om mina vänner sitter och suktar efter huvudrollen ovh sedan gråter en smula på slutet då det blir sorgligt. Känns kanske typiskt för ett tjejgäng på alla hjärtans dag eller? Jag hoppas att vi hittar på något lite roligare och lite bättre i alla fall, på den här dagen tycker jag att man ska vara glad. Right?! Det handlar ju inte om att vara singel eller inte, det handlar om kärlek och det finns ju i massa olika former! 

Ha nu en ritkigt go dag utan några sura miner för att ni inte har pojk/flickvän!


(Föreställ er att det är en kärlekfull och fin bild här)



Och för er som faktiskt vill ligga hemma gråtandes och trycka i er glass och choklad, den här låten är till er!


2012-02-12

2012-02-12 , 15:52:53 ▲ 0 kommentarerAllmänt



instagram in my heart.

Tjabba tjena hallå! Hittills idag har jag hunnit med att städa rummet, chillidilla, käka suverän mat och solat. Ska försöka fixa lite fräknar nu under lovet och passa på att vara ute medan solen skiner. Det så skönt ute nu!
Snart ska jag byta om och dra iväg på fotbollsträning och efter det ska jag ha det gött hemma med wokad fruktpaj, låter inte så pjåkigt va?! Har även ställt in en påminnelse på mobilen om att det är Grammy Awards i natt, om man nu orkar och har lust att kolla på det. Jag ska i alla fall försöka, någon mer som är intresserad? Det är ju en del svenskar nominerade!

priceless

2012-02-12 , 10:51:13 ▲ 0 kommentarerVideo


Los Angeles & Hollywood

2012-02-11 , 16:37:04 ▲ 0 kommentarerFoto



En riktig tidsmaskin. Bara att ta sig en kik, så vips är befinner man sig i USA och i en annan tid. coolt

fräckt

2012-02-11 , 13:59:53 ▲ 0 kommentarerMusik



Det är riktigt fräckt att fem personer och en gitarr kan åstakomma något sånt här!

skin

2012-02-11 , 13:47:30 ▲ 0 kommentarerAllmänt



Tänkte förnya mig lite och pröva lite nytt. Så jag köpte mig en ny parfym!

Way Out West

2012-02-11 , 09:59:07 ▲ 0 kommentarerMusik



Trodde aldrig att jag skulle få se First Aid Kit, Florence + the machine & Bon Iver. Nu ska jag få göra det under samma festival. Bokade biljett igår, vilken jäkla lättnad alltså. Det är ju helt sjukt galet!
Musikåret 2012 kommer bli grymt för min del:

* 15 Mars ska jag gå och kolla på Anna Ternheim.
* 31 Maj till 2 Juni åker jag till Hässleholm och Siestafestivalen.
* 9-11 Augusti kommer jag stå helt mållös på Way Out West

tre vinklar

2012-02-11 , 09:50:12 ▲ 0 kommentarerAllmänt


När jag har åldern inne, så kanske jag skaffar en liknande. 
Bilderna är från Weheartit


you got a fast car...

2012-02-10 , 17:06:51 ▲ 0 kommentarerFoto


... I got a plan to get us out of here...

constant craving

2012-02-07 , 18:51:37 ▲ 0 kommentarerAllmänt





Jag vill ha ett nytt band som ger mig tillgång till the gates of awesomeness.
Jag vill ha glädje, värme och frihet.
Och jag vill ha det NU.

likblek och frusen

2012-02-07 , 18:46:49 ▲ 0 kommentarerAllmänt



Jag är kritvit, med blåa små trådar under huden. Sexigt ska ni veta. Inte. Jag fryser nämligen som ett nyrakat får i antarktis. Det är fördjävligt rent ut sagt, och varmare verkar jag inte bli trots alla lager kläder och filtar jag har på mig! Får ju hålla tummarna för att det varmt med fotbollträning. Känns dock inte vidare troligt. 

En sista sak bara, ja, det är Idomin på mina läppar, de är nämligen torra som fnöske.

ja. vad säger man?

2012-02-07 , 08:24:28 ▲ 0 kommentarerVideo




Kalla mig tönt eller vad du vill, men videon är störtskön!

det finns en lösning på allt

2012-02-06 , 20:32:05 ▲ 0 kommentarerAllmänt





även fast att det ibland kan kännas helt omöjligt

handgymnastik en måndagseftermiddag

2012-02-06 , 17:08:42 ▲ 0 kommentarerAllmänt



Hejhopp gummisnopp.
Med utebliven samhällslektion idag, så slutade jag klockan 11. Det var skönt. Knatade run lite med min vän Maja och uträttade diverse ärenden, sedan hoppade vi på bussen och skrattade så fult så att alla andra passagernare måste blivit en aning obekväma. Varför ska man få konstiga blickar bara för att man för en gångs skull bara inte bryr sig och låter fulskrattet komma fram? Men det strutade vi i, för skrattet kändes i tårna, hjärtat, ögonen och framförallt magen!

Väl hemma så har jag försökt vara så effektiv som möjligt. Skrev en "to do list" och är snart klar med den. 

Detta har hunnits med:

- Plocka ur diskmaskinen
- Äta en fett fruktfat
- Plugga spanska & samhäll
- Städa toaletten
- Blogga
- Fota

Har några punkter kvar som ska göras, men fastnade tyvärr lite i sängen med datorn i knät. Ligger här och tänker på hur mycket man kan göra med sina händer egentligen. Man använder dem ju HELA tiden! Jag hoppas att jag får behålla mina två labbar resten av livet. Så ska undvika raketer och sån skit. hehe

NÄ, nu måste jag återgå till mitt effective-mode. Ha det gött

klaeder

2012-02-06 , 16:55:54 ▲ 0 kommentarerAllmänt




Den svarta toppen är från Twist&Tango och den ska följa med mig ut på festligare tillställningar då jag känner för att plocka fram en mer feminin sida. Nu syns det inte så bra, men den är riktigt fin ska ni veta.
Den blå västen fann jag på Topshop-rean, sparade in hela 750 riksdaler! Knäpper den ser jag nog lite muppig ut, för den är lite liten, men annars så tror jag att den kommer bli grymt snygg till våren!

tiden kan inte längre springa iväg

2012-02-06 , 16:50:02 ▲ 0 kommentarerAllmänt




Jag tänkte att om man trycker ner alla klockor i en burk, så kanske tiden inte springer iväg.
Eller nä, så dum är jag faktiskt inte. Men nu har jag i alla fall alla klockor samlade på ett ställe och snyggt är det!

Solen skiner och himlen är blå...

2012-02-02 , 17:53:30 ▲ 0 kommentarerAllmänt



... ändå är det iskallt, ja hela 11 minusgrader. Snön blir riktigt "kristallig" tack vare kylan. Åh. Jag är trött på att gå runt och frysa i Skövde, vi har en ynka slalombacke. hade det varit november/ december nu hade jag avrit överlycklig. Men faktiskt så längtar jag lite för mycket efter t-shirts och longboards för att kunna uppskatta vädret för tillfället.

du är visst lycklig för ingenting.

2012-02-01 , 18:17:23 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Skolans nätverk har varit nere hela veckan. Det är dåligt kvalité på bilderna jag lagt upp, jag vet. Mina händer är kalla. Musik är livet. Framtidstro, hopp och förväntningar. Engelskaprov imorgon. Futsalträning imorgon. Om en vecka är det alla hjärtansdag. Evryone - millions. Rödmålade naglar. Dags att byta header? Rostade pumpakärnor. bakpotatis som blev potatismos. Svenskaprov på fredag. Största storasyster fyller år imorgon, på fredag fyller fina vännen år. På fredag ska jag klippa mig och trimma min sidkatt. Jag vill ha ljus och solsken?!
Vår, kom snart, eller nej, kom nu! Mina vänner är bäst, ingen protest. 

HEJ HOPP GUMMISNOPP!

good times, great friends

2012-02-01 , 18:10:16 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Jag saknar det

2012-02-01 , 18:07:26 ▲ 0 kommentarerAllmänt


och så saknar jag självklart dig, kesobarnet.

saknar solen på himlen och fräknarna på kinderna

2012-02-01 , 18:02:13 ▲ 0 kommentarerAllmänt




Förstår Per Gessle när han säger att känslorna kommer på samma gång.
Det blir helt enkelt kaos i huvudet, i alla fall på mig. Just nu.
Vill ha nutid, samtid & framtid, samtidigt. 
Vill mycket, tänker mycket, men kan inte sätta fingret på det.
Och som Den Svenska Björnstammen, så har jag inget mer än mina tankar.



RSS 2.0