21:09

2012-07-30 , 21:09:05 ▲ 0 kommentarerAllmänt

OCH just det! Var i gamla goa göteborg i helgen och spenderade lite lönepenning på både det ena och det andra. Det vill jag visa er, men måste lyckas ta några dugliga bilder först.

Kan skvallra och säga att det blev ett par nya Dr.Martens och en hel del smink men även örhängen. Dock har jag nog redan tappat bort ett par av dem...

måndagsbarn.

2012-07-30 , 21:02:58 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Det är nu måndagskväll och här ligger jag i soffan, ny-duschad och fräsch. Två avsnitt av Pretty Little Liars är avklarade och det här är min sista arbetsvecka innan jag tar "semester".

Jösses var tiden har rusat förbi. Vilket konstigt sommarlov, eller vad man nu ska kalla det. Inget av det jag hade tänkt mig har hänt eller gjorts. Men men, vad gör man inte för lite cash ibland?

Körde rygg och mage idag på gymmet och hoppas på att känna av träningsvärk imorgon. Älskar känslan då det riktigt svider i musklerna,eller, kanske inte just det, men känslan av att man vet att träningen verkligen gjort sitt. Får ta och hålla tummarna för morgondagens värk, annars får jag helt enkelt köra ännu hårdare nästa gång!

Och just det, såhär var vi tvungna att gå omkring på jobbet idag. Det skulle borras och jobbas så säkerheten var viktig! Även om den inte var särskilt smickrande för huvudets form.haha!

happ.

2012-07-30 , 20:52:58 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Jag som var på ett sådant blogg-humör, så vill självklart inte datorn samarbeta med mig. Så det får förhoppningsvis bli imorgon.

Novacane,baby.

2012-07-30 , 20:44:08 ▲ 0 kommentarerMusik


Frank Ocean är så ball och jag bara gillar den här låten mer och mer hela tiden. Den är så ruggigt göttig rakt igenom. Tänkt att jag ska få se honom framföra den på Way Out West, hur galet är inte det??

tilltugg.

2012-07-29 , 15:53:14 ▲ 0 kommentarerRecept / Ätbart

Miniköttbullar med smak av ost och skinka i kombination med potatis och en liten ostbit på en tandpetare. En klick créme fraiche till det och du har ett smaskigt litet tilltugg som passa perfekt nu på sommaren. Ett litet fint och smaksatt knäckebröd till detta gör susen!

Gött och ogött

2012-07-27 , 17:37:19 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Äntligen är det fredag igen och helg!
För att fira detta har jag köpt mig en HDMI kabel så att jag ska kunna kolla Pretty Little Liars på stor skärm. Men självklart så är skoldatorn så uselt utrustad att det inte finns något uttag för en sådan kabel. Åh, satans bananer.

Indianskinn.

2012-07-26 , 17:20:54 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Nu skulle ni allt gärna vilja se en bild på mig. Det kan jag lova. Tog ju en ledig dag från jobbet idag för att sticka iväg till klippor, vatten och sol. Smorde in mig bra med solskyddsfaktor överallt, nästan. Jag missade: Delar av ansiktet, hela halsen och höger armhåla. Eller jag smorde inte direkt in mina armhålor men jag låg med just höger arm bakom huvudet. Så nu har jag rött skinn i fejset, på halsen (undantag det som hakan skyddade, som istället skapade ett vitt "V") och just den högra armhålan. Det här är så typiskt mig, och hemma bara skrattar de åt mig. 

Så nu ikväll ska jag nog ta och fylla badkaret med After Sun eller typ yoghurt. Visa mig för folk ska jag i alla fall inte göra, det är säkert.

Selvom jeg er bange for kærlighed

2012-07-25 , 18:56:57 ▲ 0 kommentarerMusik

 


Innan jag verkligen lyssnade på texten till den här låten och innan jag såg videon så tänkte jag att det var en låt man blir glad av. Brukar lyssna på den och bli glad och dansa. Danska är ju lite krångligt att förstå sig på, så jag var tvungen att översätta texten, och vips så var det ju ingen glad låt längre. Aja, den är fortfarande lika bra i alla fall!

hela livet har jag väntat.

2012-07-25 , 18:51:55 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Åh fy sjutton gubbar vad varmt det har varit på jobbet idag! Flydde ut från lokalen på rasterna för att steka som fasen ute i solen. Så otroligt göttigt. Därför tänkte jag passa på att ta ledigt imorgon och åka iväg till någon sjö för att bara ligga och ha det gött hela dagen. En bok, en klippa, god mat osv. Vad kan gå fel?


Som ni ser så är mina arbetskläder inte direkt optimala för den värmen som rådde på jobbet idag!

Tisdag 20:41

2012-07-24 , 20:41:33 ▲ 0 kommentarer


Tisdagar är oftast veckans segaste och värsta dag, men den här har faktiskt passerat ganska så smättfritt. Hade en smarrig ceasarsallad till matlåda idag på jobbet, vilket gjorde mycket för mitt humör. Solen sken som tusan när jag hoppade på cykeln hem, så jag försökte sola lite i eftermiddagsljuset men det började blåsa så fasligt mycket att jag ganska så snabbt gav upp drömmen om att få lite solbränna. Istället så bjöd jag farmor och farfar på lite hemmagjord blåbär och vanlinj-yoghurtsgglass, i utbyte mot två hemmaodlade gurkor och en stor bunke med nyplockade hallon. En ganska så bra deal tycker jag! 

Idag har jag haft en vilodag från träning och istället så har jag städat och diskat lite hemma, mamma och pappa kommer inte hem förrän sent så jag tänkte agera lite duktig dotter. Och nu när det är gjort ska jag unna mig ett avnitt av Pretty Little Liars. Yehaw!


Blåa bär och kantarellomeletter...

2012-07-24 , 20:34:21 ▲ 0 kommentarer

... Är verkligen sådant som sätter guldkant på livet!




lugna puckar.

2012-07-24 , 20:31:04 ▲ 0 kommentarerAllmänt

I helgen var jag kanske rätt tråkig, tackade vänligt med bestämt nej till två fester. Jag har varit så himla trött, och vad är då goare än att krypa upp i soffan och kolla på en bra serie? Inte så mycket.

Har börjat kolla på Pretty Little Liars, och "periodare" som jag är, så har jag blivit helt fast. Som med det mesta jag intresserar mig för. Egentligen är serien lite konstig och man vet inte riktigt vad man ska tycka om den i de första avsnitten. Men jag tog mig i alla fall igenom det stadiet och är nu alltså helt fast. Jag kollar minst två avsnitt varje kväll innan jag går och lägger mig. Sedan drömmer jag om serien, och när jag vaknar nästa morgon så tar jag mig igenom dagen genom att längta till kvällen då jag får se ytterligare några avsnitt.

För att återgå till helgen så kan jag meddela att jag var ute i skogen i söndags och plockade bär. Det var både mysigt och jobbigt. Knotten och flugorna surrade vid mina öron och drev mig nästan till vansinne, men naturen är så fin och mysig så jag bet ihop och plockade hallon och blåbär till mina fingrar var helt blåa!

På söndagskvällen så grillade vi gott och jag hängde med min barndomsvän Carl. Det blev en bra avslutning på en riktigt mysig helg!

torsdag, 2012-07-19

2012-07-19 , 21:18:37 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Jobbet idag gick rätt smärtfritt, jobbade på bra, käkade goda rester och somnade i en kontorsstol, i fosterställning.

Direkt när jag slutade begav jag mig till gymmet för att köra igenom kroppen lite. Där stötte jag på mina arbetskompisar och vips så var mitt lilla gympass förlängt till två timmar. Aja, jag välkomnar träningsvärken imorgon med öppna armar!

Vad skönt med fredag förresten, har inga som helst planer för morgondagen, vilket ibland kan vara jobbigt. Men nästa vecka så har jag bara två veckor kvar på gymmet, vilket är helt fantastiskt!

tävlingstanter och bubbliga bebisar.

2012-07-18 , 18:40:29 ▲ 0 kommentarer


Efter jobbet idag begav jag mig till badet för att dra några längder i poolen. Blev 1 kilometer och jag nästan tävlade med en gammal envis dam. Det kändes så i alla fall, för vi simmade liksom brevid varandra och sneglade lite på varandra och tryckte på allt mer för varje simtag. Haha. Hon var supersöt, med badmössa och allt.

Det var riktigt gött hur som helst. Men det blev inte ritkigt lika skönt när jag tänkte ta det lugnt i bastun, nej då kommer det en hel flock med mammor och bebisas/småbarn. Barnen var självklart supersöta med deras uppsvällda magar. Men inte när de samtidigt leker rövare då jag bara vill chilla. Det blev en snabb "bastning"...


birdie

2012-07-18 , 18:14:21 ▲ 0 kommentarer

Mamma köpte med sig pyntfåglar i olika färger till mig från Italien. Kanske en konstig present, men det var vad jag ville ha. Ska nämligen pynta ett lampskelett i helgen. Hoppas jag knäpper några fina bilder att lägga upp här också!


It's keeping me awake

2012-07-17 , 21:31:03 ▲ 0 kommentarerMusik

 
 
 
Videon är väl kanske inte den bästa, men låten är allt bra!

herr kantarell.

2012-07-17 , 21:26:36 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Direkt när pappa kom hem efter en vecka i Italien bytte han direkt om till skogsmullekläder och drog på sig ett par stövlar, sedan for han mot skogen. Och där hittade han en MASSA kantareller, how lovely!

This body aint too sure

2012-07-17 , 18:30:09 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Den här veckan har jag lovet mig själv att träna minst fyra gånger. Och jag kommer nog inte göra så många mer knop än så, är så galet trött. Konstant nästan. Förutom då jag flummar sönder på jobbet eller får överskottsenergi. I söndagskväll hoppade jag i sängs redan klockan nio!

Men hittills så har jag avverkat två av fyra träningspass, så det går ju framåt i alla fall. Skönt det. Imorgon hoppas jag på dåligt väder så att jag inte får dåligt samvete över att jag intar gymmet!

Rallybrudar

2012-07-15 , 19:34:09 ▲ 0 kommentarer




Idag åkte jag med Olivia och hennes familj för att köra lite Gokart. Vi fick på oss galet sexiga overaller och hjälmar,sedan satte vi oss i de små fordonen och tryckte gasen i botten! Adrenaliet flödade och det var riktigt roligt men samtidigt en smula otäckt. Jag missbedömde och vips så tappade min kart fästet om marken och jag spann runt ett varv typ. Fast ändå är rädsla lite spännande. Kul dag!

Dansa med mig

2012-07-15 , 18:56:26 ▲ 0 kommentarer

 
Helgen har varit minst sagt händelserik med partaj x2 så nu är jag lagom trött. Men det har varit sköj, och man lever ju faktiskt bara en gång!

(Olivia, jag snodde dina bilder, puss)

Baklängeslivet.

2012-07-09 , 20:40:18 ▲ 0 kommentarer

 
Jag är en av dom.
Sakta ser jag mig vända om.

En smak av framtiden.

2012-07-09 , 20:31:57 ▲ 0 kommentarer


Nu när mamma och pappa är borta i Italien en vecka så måste jag axla en del mer ansvar än tidigare. Och alla dessa sysslor som jag tar för givet att mamma och pappa gör, de är ju oändligt många! Det skall dammsugas,städas,diskas,tvättas och vattnas hit och dit. Jag känner att jag verkligen kommer få smaka på framtiden och på "vuxenlivet". Men det känns ändå okej, någon gång måste det ju ske. Ser det lite som en övning inför framtiden. 

Dock så skrämmer framtiden mig en aning. I alla fall den framtid som väntar då jag gått ut gymnasiet. Vad ska jag göra då?! Då släpper verkligen tryggheten sitt tag om en. Huttrar nästan på bara tanken av hur mitt liv ser ut om 10 år. Det är galet vad otäckt jag tycker att det är. Tänk allt man ska hinna göra innan man "stadgar" sig. Resor, olika jobb och galenskaper. Shit. Allt detta ska hinnas med på en period på ca 10 år. För direkt efter gymnasiet måsta man ju skaffa pengar och ah. ojojoj. Och sen tar det ju tid att hitta någon att spendera livet med, sen ska man bo någonstans, ha ett bra jobb, och kanske barn (hund?).  Usch och fy vad läskigt. 

Haha, kan ju konstatera att det känns sådär att inte ens ha fyllt 18 men ändå känna en viss ålderskris... Hur ska detta gå? Jag tror på idén om att ta en dag i taget och låta framtiden vara ofantligt många oskrivna blad som jag ska göra historia av.

 

I'm as free as my hair.

2012-07-09 , 16:59:20 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Alltså jösses, tänkt att jag haft allt det där håret på min skalle! Stormtrivs i min sidecut, men fick nästan en känsla av lite saknad nyss. Ska man ta och spara ut kanske?

Friday night

2012-07-07 , 11:11:01 ▲ 0 kommentarer


Igår var det fredag och då bjöd mamma och pappa mig på lunch på stans bästa restaurang,enligt mig, Glädje. Det var gå göttigt alltså!!! När jag slutade jobbet öste regnet ner och jag åkte hem med pappa, som hade köpt en ny tv till det nya rummet. yehaw. På kvällen hängde jag med mina godbitar Nelly och Jennie, det blev en go kväll med tända ljus, musik och en massa tjöt. Härlig kväll.

Hajkbanan

2012-07-07 , 10:59:00 ▲ 0 kommentarer

 
Hajkbanan, vilken sensation! 
När den grillade maten är uppäten, passa då på att slänga på chokladfyllda bananer på grillen. Låt skalen bli näst intill svart så att bananen verkligen mjuknar. Servera sedan med glass och njut för fasiken!

D-D-Dance

2012-07-05 , 20:11:54 ▲ 0 kommentarer

Sen jag började jobba har jag lyssnat extremt mycket på P3 och kan bara konstatera att det lätt är den bästa kanalen. Den har inspirerat mig sjukt mycket. Gjorde den här listan med P3's spellista i bakhuvudet och lade till vissa låtar själv. Lyssna!


Gimme twice

2012-07-05 , 20:03:57 ▲ 0 kommentarer


Klockan väckte mig som vanligt 05:40, men till skillnad från alla andra hemska morna så kände jag mig inte som ett vrak. Istället kände jag mig hyfsat fräsch. Och när jag rullade upp persiennerna så sken solen, inte helt tokigt!

I vanliga fall tycker jag att det är segt att cykla till skolan på morgonen. Men nu när jag cyklar i morgonluften med solen i ögonen och med musik i öronen. Så är det inte så pjåkigt. Inte pjåkigt alls faktiskt. Det är underbart till och med!

Jobbet gick smärtfritt idag och när jag kom hem så var det dövarmt. GÖTT. Jag, mamma och morfar åkte då och kirrade två stockar/stubbar som jag ska måla vita och sedan ha som avlatsningsyta i det nya tvrummet. Kan bli fräckt tror jag! Billigt var det också. Skulle man beställa två stycken vitmålade stubbar, så skulle priset ligga på ca 5000 spänn. Istället gav vi 50. Ett riktigt fynd med andra ord!

Som avslutning på en bra dag så drog jag en löprunda och när jag kom hem så bjöds det på grillat. Så dagen får helt klart godkänt.

för cirka 18 år sedan

2012-07-05 , 19:16:04 ▲ 0 kommentarerAllmänt


skråmor

2012-07-04 , 20:59:23 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Ni ska se mina händer alltså, ser ut som ett misslyckat emo. Skär mig i snitt en gång om dagen på jobbet. Eller så klämmer jag mig eller liknande. Nagelbanden spricker också, allihop nästan. Får ni en fin bild av mina händer nu? Lägg till gammalt nagellack på det och allt blir helt plötsligt ännu värre. Aja, som tur är som jobbar jag inte som fotomodell, då hade jag inte haft en särskilt ljus framtid.

.

2012-07-01 , 19:05:21 ▲ 0 kommentarerRecept / Ätbart

Jag vet att det där ser ut som torkade gamla höstlöv eller något. Men icke, det är ju torkade äpplen med smak av kanel. Så när familjen trycker i sig chips (usch och fy för chips) ikväll till fotbollsmatchen, så tänkte jag testa äpplechips istället. Låter ju inte helt pjåkigt, men det är inte särskild krispiga dock.


Tzatziki

2012-07-01 , 14:51:17 ▲ 0 kommentarerRecept / Ätbart



Jag fullkomligt älskar tzatziki. Det smakar fint och passar bra ihop med många olika rätter. Sen är det även busenkelt att göra. Idag åt vi fetaostbiffar och rosatde rotfrukter till lunch och då gjorde jag en tzatziki. För att piffa upp den lite så hackade jag lite mynta och blandade i. Bladet på bilden är ett fint myntablad. Mynta är lite speciellt och kanske inte faller alla i smaken. Men man kan ju alltid pröva!

every colour illuminates

2012-07-01 , 11:43:45 ▲ 0 kommentarerMusik

 Det här är så bra. Så fruktansvärt bra, och då gillar jag oftast inte remixer.


regndropparna dansar på mitt fönster.

2012-07-01 , 11:28:44 ▲ 0 kommentarer


Jag har verkligen börjat uppskatta helgen mer nu sedan jag börjat jobba. All tid man har att göra roliga saker på alltså! 

Igår var vädret rätt så sommrigt så jag fick mig lite soltid i hängmattan, vilket var guld värt. Kollade även på beachvolley-turnering och hade det allmänt gött. Sedan stack jag och mamma iväg och tränade i 1,5 h. Det blev löpning, powerwalk och militär-hinderbana. Kvällen bjöd på långbord och trevligheter. Dock avslutades den med att himlen öppnade sig och regnet bara öste ner, men lika nöjd var jag för det.

Idag när det regnar och har sig som det gör, så ska jag passa på att rensa ut lite i mitt rum. Jag är verkligen en stor prylbög och har så mycket onödig skit att hälften vore nog! Ska även riva sönder en gammal ful lampa så att bara "skelettet" syns. Det är nämligen så att jag fått mina föräldrar att skapa ett litet tv-rum. Så kanske slänger upp en bild på hur det blev sen.  Det är ju lite dåligt med bilder här på bloggen, typ bara telefonbilder hela tiden.

Ikväll är det final i fotbolls-EM också, det ska vi inte missa! 



RSS 2.0