lördag

2012-09-29 , 15:39:23 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Lördag idag och vad har jag gjort? Jo, gymmat och bakat cupcakes med syster. Plus minus noll känns det lite som. Men jag gillar nästan bara smet så kanske inte äter några cakes trots allt. Lite plus kanske det blir då...

Ikväll skall det bli festligheter så jag borde egentligen passa på att plugga nu medan in hjärna är brukbar. Någon större lust att plugga har jag dock inte... Så får hålla tummarna för att jag orkar imorgon

baklängeslivet

2012-09-28 , 18:29:52 ▲ 0 kommentarer


pensionärer och trasmattor.

2012-09-28 , 18:23:30 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Jaha, då vart det fredag igen då. Fy sjutton vad tiden går fort!
Igår kväll blev jag tillfrågad att spendera natten hos Elin, hur skulle jag kunna tacka nej till det erbjudandet?! Så kvällen spenderades i Elins soffa med varsin stor kopp te. Mysigt värre. Och i morse hade vi en riktig "pensionärs"-morgon. Frukost till Nyhetsmorgon och läsning av dagsfärska tidningar. Det blev även en promenad i det fina vädret. Nästan så att jag ser fram emot pensionen redan nu, för det var riktigt mysigt.

Efter skolan hämtade mamma upp mig och så åkte vi iväg för att handla lite nödvändigt, för min del blev det en trasmatta. Det kanske inte var så värst nödvändigt, men skojigt.

en brödlimpa bland bananskalen.

2012-09-27 , 15:47:00 ▲ 0 kommentarer


Kånken, Minolta och mössa. Bra grejer.
 

Studiedag today. Jag som riktigt skulle ta tag i mitt pluggeri och vara effektiv. Det gick ju sådär, samma vad gäller mitt brödbakande. Eller, bakande och bakande. Hade köpt ett såndär "skak-kit" från Ikea där man bara skulle tillsätta vatten, skaka och sen in i ugnen. Ingen höjdare det där alltså. Föredrar att baka från scratch känner jag. Så därför åkte brödet rakt ner i soporna.

När jag inte har försökt trycka in spanskaglosor eller skrivit om litteraturhistoria så har jag slökollat på tv. Älskar Masterchef Australia, Cake Boss och The Ellen Show. Så lite har jag kunnat fördriva tiden i alla fall. Äh, nu får jag ta och bli av med lite skolarbete på riktigt. Hejsvejs

kalasstrumpor och pajasskor

2012-09-26 , 21:23:08 ▲ 0 kommentarer

 

 

forgive me...

2012-09-26 , 17:30:00 ▲ 0 kommentarerFoto

 
..I'm not as clear as I can be. 

It's just not all physical

2012-09-25 , 21:09:10 ▲ 1 kommentarerAllmänt

Måste vänta ända tills januari 2013 innan Tegan & Sara's album Heartthrob släpps. Lagom trist. Tur i alla fall att jag kan lyssna på Closer under tiden. Åh vad glad man blir av den!

You were right, I know now.

2012-09-25 , 21:02:59 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Igår kändes verkligen som att hösten hade kommit på riktigt. Det har börjat bli mörkt och ruggigt. Men jag och Maja trotsade blåsten och gav oss ut på en powewalk, som alltid är lika gött. Just denna powerwalk var lite extra rolig/vrickad pga. en hand på "fel" på fel ställe, panik+ skrik som sedan utvecklades till asgarv.

Ett annat tecken på att hösten är här är att mina läppar kräver allt mer lipsyl och huden bodylotion. Framför allt hudflikar kring naglarna som svider. Inte så nice.

Men något som däremot är gött är att flanellbrallorna och raggsockarna åker på om kvällarna och ljusen tänds. Åh, vad jag älskar att ligga för mig själv nere i källaren och bara vara.

lover of the light

2012-09-24 , 20:39:43 ▲ 0 kommentarer



Jag skrev somras att jag skulle försöka visa hur den fula seconhand-lampan med persikofärgat tyg blev efter en rejäl omgång. Och äntligen har jag försökt fånga den på bild. Eftersom rummets tema är lite djuriskt och vilt så tyckte jag att det passade bra att sätta fast lite fåglar på lampans skelett så det skulle likna en fågelbur.

hopeless wanderer

2012-09-24 , 20:27:38 ▲ 0 kommentarer


Det är så lustigt med vad man är bra och inte bra på. I skolan har vi fått världens tråkigaste inlämningsuppgift, om litteratur under medeltiden. Jag som i vanliga fall älskar att skriva, får nu ont i huvudet av att bara tänka på den uppgiften. Jag tycker om att få uttrycka tankar och åsikter, men inte när jag inte har något att tycka till om. För vad ska man säga om medeltida litteratur egentligen?

Försökte påbörja uppgiften förut, men det var bara helt tomt i huvudet. Gick då över till att skriva en argumenterande text i engelskan, och vips så bara flög tiden förbi. Och det kändes inte ens som att jag ens ansträngde mig. Tänk om det kunde vara så i alla ämnen. Helst i matte...

Aja, vad intressant. Inte.  Något som däremot är väldigt intressant är Mumford And Sons nya album! Ni som inte vet vilka de är, avlägsna er omedelbart från min blogg. Nej då, men nästan. Ni måste i alla fall lyssna, för det är mycket mycket bra! Favoritlåten på nya plattan är Where are you now.
 

kräftskiva

2012-09-24 , 20:15:23 ▲ 0 kommentarerFoto


here comes the heat before we meet

2012-09-23 , 20:25:15 ▲ 0 kommentarer


Sicken helg, sicken helg. Började fredagen med sovmorgon och vaccination av livmoderhalscancer. Skolan var inte så komplicerad då den bara bestod av en bra biofilm. Kvällen spenderades hemma med familjen.

Igår, lördag, mötte jag upp mina fina vänner Martina, Olivia och Victoria för ett restaurangbesök som blev hur trevligt som helst och maten var brutalt god. Efter det blev det en spontan utgång. Det var riktigt roligt, men mindre roligt för plånboken då öl osv. inte är gratis direkt. Men so what, de var kallt och gött!

Med några timmars sömn i kroppen vaknade jag klockan åtta imorse och kunde verkligen inte somna om, trots att jag nog aldrig varit tröttare. Så jag städade rummet och fixade lite, men när det kom till att plugga så tog det stopp. Fick helt enkelt inse att hjärnan min inte var särskilt brukbar. Hah. Däremot gick det väldigt bra att ta sig en tupplur och sedan bege sig iväg för ett corepass på gymmet. 

Nu ska jag bara sova på soffan resten av kvällen och samla krafter inför veckan som kommer.



HAHA

2012-09-21 , 21:16:02 ▲ 0 kommentarer



Hittade dessa bilder från en lägerskola som hölls när min gamla högstadieklass började sexan. Sex år sedan alltså. Och shit vad mycket man har gått igenom och förändrats sedan dess. Måste medge att jag saknar det och blir lite tårögd av att tänka på den tiden. Men samtitigt viker jag mig av skratt för att de här bilderna är så brutala!

Closer

2012-09-21 , 17:31:00 ▲ 0 kommentarerMusik

Åh vad det här är konsigt! Har aldrig upplevt att Tegan & Sara släppt något nytt eftersom att jag upptäckte dem efter cirka 6 album. Men här är Closer, den nya singeln. Soundet är helt annorlunda och ah, vet inte vad jag ska säga. Men jag gillar det!



under water

2012-09-19 , 18:32:00 ▲ 0 kommentarerAllmänt

tjoföljt. Idag vart man inte så värst livlig av sig. Hela klassen var helt seg idag. Lärarna undrade vad det var för fel på oss. Det undrade jag med.

Aja, idag vaknade jag med ett stort behov av att lyssna på Adele. Knasigt, jag vet. Men så var det. Så jag laddade ner hennes album 21, och har lyssnat på det hela dagen. Kan vara så att jag hittat en ny lite favvislåt också, det är alltid kul!

Efter skolan så stack jag och Maja till badet för att simma. 1000 meter senare satt vi i bastun och göttade oss. Ni hade kunnat få en snygg bikinibild här, men jag tror att vi skippar det för allas trevnad. Det får bli längre fram i livet...



 

En regnig tisdag.

2012-09-18 , 11:10:22 ▲ 1 kommentarerAllmänt

Idag har jag lust att: Skjuta mig med en hagelbössa i huvudet samt gräva upp mina halsmandlar och hiva dem åt skogen.

Men det ska jag inte göra. Istället ska jag sluta klockan 12, sticka till gymmet för att skaffa mig träningsvärk. Efter det ska jag hem och få lite plugg gjort och till sist ska jag kura ihop med lite tända ljus och allt annat mysigt som hör till en regnig dag.

Filmtips

2012-09-17 , 18:27:16 ▲ 1 kommentarerAllmänt

På hösten älskar jag att ligga inne och läsa böcker, men det finns många som hellre tittar på film istället.
Så här kommer lite filmtips!


- The Hunger games
- Avatar
- Babycall
- Weekend
- Svinalängorna
- Niceville (The Help)
- 500 days of summer
- 50/50
- Ciderhusreglerna (The Cider House Rules)
- Nyckeln till frihet (The Shawshank Redemtion)
- Milk
- Flashdance
- Adventureland
- The Runaways
- Warrior
- En dag (One day)
 
Sen finns det självklart några serier som bara måste ses:
- Glee (självklart)
- Pretty Little Liars
- Grey's Anatomy
- Girls 
- Sex and the city
 
Haha, jag ser en röd tråd genom serierna...
 

No one else is here, just the sound of silence that I do not fear.

2012-09-17 , 17:34:00 ▲ 0 kommentarer

Inga syskon inklusive pojkvänner är hemma, mamma är ute och går och ikväll ska hon på Italienskakurs och pappa är i Kina. Jag är med andra ord själv ikväll, vilket är underbart. Ska nog tända ljus lite överallt i huset, sätta på en skön spellista och laga lite mat. 
 



Nu tänkte jag ta och diska lite och sedan kanske fortsätta med lite plugg om jag inte kommer på något bättre.

 

Resident Evil

2012-09-16 , 19:37:51 ▲ 0 kommentarer

Glömde förresten att nämna att Olivia bjöd med mig på bio i lördagskväll. Vi kollade på zombiefilmen Resident evil, med 3D-glasögon och hoppade till som fasen när blod sprutade och zombies attackerade. Skön filmupplevelse!



Different Path

2012-09-16 , 19:12:42 ▲ 0 kommentarerMusik

Har ni inte lyssnat på Moa Lignells nya platta så borde ni absolut göra det. Jag garanterar BÅDE bra texter och vackra melodier!

Nothing that you do will be good for you.

2012-09-16 , 19:05:04 ▲ 0 kommentarerFoto





Kanelbullar.

2012-09-16 , 19:00:53 ▲ 0 kommentarer




Det här helgen har jag bara gjort saker som jag själv har känt att jag velat göra. Inga måsten eller något. SKÖNT. I fredags låg jag bara och kollade på film mm. Huvudvärken var tillbaka så jag var inte så livlig av mig. 

I lördags hängde jag med Elin och hennes kära mor till Ikea där vi gick runt och myste, och åt billig + god mat(!)

Idag, söndag, har jag varit och sprungit två varv på det "nya" träningsspåret som har ett antal styrkestationer längs med vägen. Det var gött och roligt! Efter en lunch med familjen åkte pappa till Kina men vi två hann aldrig säga hejdå till varanda. Aja, han ska ändå inte vara borta i flera månader. 
Men dagens höjdpunkt var ändå bullbaket med de goa tjejerna, riktigt mysigt!


du ska nog se att det går över.

2012-09-15 , 17:33:29 ▲ 0 kommentarerFoto





förnyelse.

2012-09-15 , 16:56:22 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Jag vet inte vad jag tänkte när jag valde mitt bloggnamn, och det kanske märks. Hur som helst så är jag nu sugen på att byta namn och förnya mig lite. Men att komma på ett nytt namn är skitsvårt! Som att byta namn på sitt barn efter ett par år.

Har ni idéer och förslag, så släng in en kommentar för tusan, jag behöver hjälp!

SA2a

2012-09-14 , 16:44:51 ▲ 0 kommentarerAllmänt

klassen rockar loss.


vatten & värktabletter

2012-09-14 , 16:42:20 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Nu börjar jag bli lite trött på att ha huvudvärk. Ända sen i måndags har den kommit och gått lite som den vill. Så det ser ut som att det blir en lugn helg för mig fylld med vatten och värktabletter.

We do what we need to be free...

2012-09-12 , 16:56:34 ▲ 0 kommentarerFoto


...and it leans on me like a rootless tree.

Det blir vackert där du går.

2012-09-11 , 21:47:04 ▲ 0 kommentarerFoto

 

GIRLS.

2012-09-11 , 13:04:04 ▲ 0 kommentarerAllmänt



Har börjat kolla på tv-serien Girls, och är fast. Den är ungefär som Sex And The City fast utan allt det glamorösa och "piffiga".  Det här känns mer äkta. Den är lite awkward, men det är roligt tycker jag! 

listor och skallabank.

2012-09-11 , 12:59:09 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Det här veckan hade jag tänkt mig att ta nya tag och köra på. Men det började inte särskilt lovande. Har varit förkyld sedan Stockholmsvisiten. Gick till gymmet trots känningar i halsen, inte så smart. Mitt halsonda är nu på väg bort vilket är grymt skönt. Men istället har jag fått en fet huvudvärk.

Huvudvärk är så tråkigt, hade hellre haft ont i magen. För men huvudvärk är det jobbigt att sitta vid datorn, lyssna på musik, kolla på TV/film, läsa bok och plugga.

Jag är hemma från skolan idag och ni kan ju gissa hur tråkigt det är. Men jag behöver få saker gjort, så har skrivit en lista som jag tänkte följa till punkt och pricka idag. Eller åtminstone försöka...

Det är något med att skriva listor som jag älskar. Tycker både det är roligt, mysigt och praktiskt. Känner att jag verkligen får saker och ting gjort om man skriver ner det på "att-göra-listor".

"Galaxer i mina braxer"

2012-09-09 , 19:31:00 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Ibland vill jag bara gå runt i underkläder och lyssna på musik, vet dock aldrig vart jag ska göra av mobilen. Så jobbigt. MEN, jag fick en snilleblixt. Har nämligen ett par söta kalsonger som jag sover i ibland, och det passar perfekt att förvara mobilen där medan man strosar omkring hemma på söndagar.



Det må vara smått knasigt, men mycket praktiskt, banne mig!
Synd bara att trosor är 10000 gånger skönare än kalsonger

Oh, forest green.

2012-09-09 , 15:47:12 ▲ 0 kommentarerAllmänt


One way out.

2012-09-09 , 15:36:00 ▲ 0 kommentarerFoto

 

Det finns ett bergrum som är kolsvart. Jag gick in där idag och mitt enda ljus var det som kamerablixten kunde framkalla. Jag vet inte vad det är med mörker och osäkerhet, men jag gillar det.

Utkast: Sep. 08, 2012

2012-09-08 , 20:39:11 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Igår skulle det festas bland mina vänner men jag var inte ett dugg sugen. Så jag tog lite spontant tåget ner till Göteborg för att spendera kvällen med tacos och soffhäng med syrran och hennes sambo istället. Det var riktigt mysigt. Idag så strosade vi omkring lite på stan och lunchade osv. Vid fyratiden tog jag dock tåget hem mot Skövde igen. Jag älska verkligen att åka tåg/buss osv. själv. Lite musik i lurarna och sedan vandra in och ut ur sitt slumrande. SKÖNT

hmm..

2012-09-05 , 17:48:41 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Alltså min dator är helt rudis, så jag blir bara förbannad på den så fort jag ska till och blogga osv. Så det kanske inte händer så mycket här framöver. Bilderna blir störda och inläggen allmänt konstiga. Sorry

Nike Lunar Forever

2012-09-05 , 17:46:41 ▲ 0 kommentarerFoto


RSS 2.0