Nakenfis.

2013-09-28 , 18:17:01 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Världens finaste lilla prutt är här över helgen.

Slash

2013-09-27 , 11:20:54 ▲ 0 kommentarerAllmänt

 
Försökte kopiera Slash på rockdagen, tycker att det blev ganska så bra.

Vegetarisk rockstjärna.

2013-09-24 , 19:46:08 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Jag önskar att vi hade Köttfria Måndagar i skolan, men det har vi inte. Visst, jag älskar kött men som det ser ut just nu så har vi en extrem köttkonsumtion. Och jag hoppas att alla förstår vad det innebär. Hur som helst så hakade jag på min vän Elisabeth's idé om att börja med vegetarisk kost i skolan. Så har nu fyllt i en blankett och imorgon ska jag äta vegetarisk skollunch. Det blir en utmaning, minst sagt! 


Anyways. Imorgon ska vi fira 250-dagars. Det ska vi göra genom att ha rocktema och jag hade tänkt att klä ut mig till Slash. Snacka om att jag är taggad! Ska försöka ta bilder, så får ni se hur min utstyrsel blev. Wohoo

Dags att tänka om.

2013-09-24 , 19:39:24 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Jag är så förbannat trött på sådana som inte tar sitt ansvar här i livet. I åtanke just nu har jag bland annat det här hemska registret över romer samt anti-gaylagarna i Ryssland. Att sånt här förekommer i vår värld, 2013, är för mig helt ofattbart. Bara att tänka på den här skiten gör mig helt jävla utmattad. Helt tömd. Vem vill leva i ett samhälle där inte alla får vara som de är, och accepteras? Inte jag i alla fall. 

Jag försöker göra så mycket åt det här som jag kan. Jag är ihärdig på till exempel twitter. Jag retweetar och tweetar, försöker belysa problem och väcka tankar hos folk. Jag försöker köpa produkter där en del av pengarna går till bra ändamål. Jag röstar i kyrkovalet och peppar som tusan till det stora valet. Jag vill göra skillnad. 
Men när de flesta andra runt omkring mig inte gör något allt för att bidra, när de bara sitter på sina likgiltiga arslen och såsar, då blir det emellanåt väldigt tungt. Och tröttsamt. 
 
"Jo jag håller med dig, men det rör liksom inte mig." Det är en av de tråkigaste svaren man kan få i en diskussion. Jag menar, är vi verkligen så låsta i oss själva att vi inte kan försöka göra världen lite bättre för människor som har det svårt?  Jag vill verkligen inte tro att det är så. Jag har inte romerskt ursprung och jag tänker aldrig sätta min fot i Ryssland. Så egentligen "borde" jag inte bry mig. Det gäller ju inte mig. MEN, det gäller mina bröder och systrar runt omkring mig. Världen över. Så därför vill jag göra något, därför försöker jag påverka. Jag vill vara en bra vän. Vill inte du?

Så snälla, kan vi inte försöka göra något tillsammans? Det blir liksom mer effektfullt ju fler vi är. Det är inte så svårt. Men orkar du verkligen inte, försök i alla fall pusha och peppa de som faktiskt orkar och vill. 

make the pop go rock

2013-09-24 , 19:17:39 ▲ 0 kommentarerAllmänt

 


Älskade, älskade Icona Pop. 

smooth

2013-09-23 , 18:38:05 ▲ 0 kommentarerAllmänt

 
Mixa avokado, kiwi, cashewnötter, färskpressad apelsin, honung, grönt lös-te och yoghurt - BAM!!! Där har du en utsökt smoothie!

Shiny apologies in a velvet box.

2013-09-23 , 18:20:09 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Nu har mina martens fått konkurrens av de här snygga skorna. 

passing complexion

2013-09-19 , 16:26:37 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Då var studentmössan beställd och utprovad! Det börjar kännas verkligt nu. Sjukt.

iOS7, jag vet inte hur ni känner inför det men jag har i alla fall bestämt mig för att uppdatera min stackars telefon. Det får bära eller brista helt enkelt. Har läst lite om uppdateringen på nätet och det är både ris och ros så jag tänker bara köra. Givetvis kommer det kännas konstigt efteråt, men vad tusan, man vänjer sig!

Medan telefonen uppdateras ska jag fixa lite inför morgondagen. Svenskaprovet ska det pluggas lite till och så bör jag packa lite inför avfärd mot Göteborg. Ska bli skönt att komma dit, älskar den staden.

Fräcka Flickor.

2013-09-18 , 21:01:43 ▲ 0 kommentarerAllmänt

 

Fått dille på den här låten, den här videon och de här brudarna. Göttigt!

We crave a different kind of buzz.

2013-09-16 , 19:46:50 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Det är är Lorde, hon är asball och gör riktigt tunga låtar. Hoppas det smakar (låter)!

Grönt är skönt.

2013-09-16 , 15:16:01 ▲ 0 kommentarerAllmäntNy vecka, IGEN. Hösten har äntligen kommit också, hurra! Nu kan jag gå runt i kängor med gott samvete, har nämligen haft på mig mina martens hela sommaren. Det är ett under att de inte luktar svett. 

Nåväl, är sjukt peppad på det mesta som händer i skolan just nu. Och för att vara på topp dricker jag det här underbart vidriga. Ett glas vetegräs om dagen ska tydligen vara bra för mageb, så varför inte. Skön färg är det i alla fall på't!

Raw Food, klubbande & kyrkoval.

2013-09-15 , 18:00:00 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Tjofräs. Jag har varit på IKEA sedan vi sågs sist. Dessutom har jag legat hemma och kollat på serier, försökt bota huvudvärk, halsont m.m.  Utöver det har jag firat Elin och kört en nykter utgång, vilket var roligare än jag förväntade mig, betydligt snällade mot plånboken också!

Idag, söndag, har det varit kyrkoval och självklart var jag och röstade. Hoppas att ni tog ert förnuft till fånga och gjorde detsamma, för vi kan inte låta Sverigedemokraterna få onödigt inflytande, någonstans. 

Förutom det har jag gjort raw food-kakor/bars. Det var skrattretande enkelt gjort och de smakar riktigt bra. Lite sötmandel, soltorkade aprikoser, kokosolja, kakao och en skvätt vatten and there you go. Simple as that!party pooper

2013-09-12 , 23:38:32 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Jag är ute med mina kompisar och äter god mat, vissa tar en öl och andra en Loka. Hur som helst så firar vi Alma som fyller år och vi har väldigt trevligt. Då, mitt i allt det trevliga, staplar en berusad "skön snubbe" på 35 bast fram till vårt bord och tycker att det är en bra idé att slå sig ner vid oss. Han välter ner en blomvas och spiller ut dricka samt tappar bort sin telefon. Sedan ska han sjävlklart erbjuda sig att köpa drinkar till oss och vara allmänt störig.

Nog för att det är pinsamt av honom att komma fram från första början, men, bägaren rinner över när han säger att hans parfym heter knulla och tittar på mig. När jag då ignorerar honom känner han på min sidecut och ifrågasätter mitt frisyrval. Asså, hade jag velat ha din åsikt så hade jag frågat efter den. TACK för att du precis förstörde en annars väldigt trevlig kväll. Verkligen, tack. 

Värst är det ändå när jag kör hem och tänker på alla olika saker jag skulle kunnat sagt som svar.
 

inväntar hösten.

2013-09-10 , 15:45:16 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Prövar att vara utan mobil i ett dygn, dricker te och knaprar på halstabletter, börjar kolla på  serien Breaking Bad, köper cykelkorg och intervjuar tatuerare.  

 

Sköna Snubbar och Avklädda Sångerskor

2013-09-10 , 15:37:57 ▲ 0 kommentarerAllmänt

 


Miley Miley Miley. Vad ska man säga? Jag tycker att den här nya låten verkligen är bra, men det är så fruktansvärt tråkigt att ca ALLA kvinnor i moderna musikvideos behöver klä av sig (eller näst intill) näck för att få spridning på sin musik och uppmärksamhet. Miley, och många med henne, är ju mer en bara en snygg kropp. Varför kan inte det få lyftas fram istället? 
 
Jag menar, hur ofta får vi se män som endast har på sig skor, sticker ut tungan och rör sig "sexigt"? Svar: never.

Istället får vi se detta:


Fullt påklädda män som objektifierar kvinnor. 
Här är en textrad från låten "I'll give you someting big enough to tear your ass in two."
Jävligt fräscht, verkligen. Finns det något tråkigare, mer tragiskt och pinsamt? Jag tror inte det. 

All denna sexism, överallt, gör mig fruktansvärt trött. Vart är vi på väg  egentligen?

 

DM's

2013-09-03 , 18:54:22 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Även fast det var soligt och ca 20 grader ute, så kändes det nästan lite som julafton när jag fick hämta ut de här godingarna. 

sleepy.

2013-09-02 , 21:28:55 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Idag försov jag mig en timme. Visserligen kom jag bara några minuter försent. But still.
Jag är verkligen en sådan person som gillar att njuta av min frukost på morgonen och läsa tidningen i lugn och ro. Så när jag , 07.40, på måndagsmorgonen inser att jag har rätt jävla brådis. Då är det inte kul.
Hela dagen vänds verkligen upp- och ner och allt blir bara knasigt. I alla fall för mig. Planerar därför inte att försova mig igen, någonsin.

RSS 2.0