Vi ska alltid älska oss själva.

2014-11-25 , 11:19:09 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Jag, Amalia, Ellen och Moa (som tyvärr inte är med på bild) hade en extremt fantastisk kväll i fredags. 
Kaffe, glögg och lite shopping i ett juligt gbg övergick till ett äventyr för att ta oss til hotellrummet där vi moffade i oss hämtmat och snackade massa blajja och förfestade.

Därefter bar det iväg till Pustervik för att få bli frälsta av Silvana Imam som fullkomligt briljerade och domderade. Det är något visst när Silvana säger "Vi ska aldrig anpassa oss efter deras normer, vi ska alltid älska oss själva och vi ska alltid tro på våra drömmar". Sen är det dessutom en helt magisk upplevelse när ett fullsatt Pustervik vrålar med i "Svär på min mamma". 

Bland det bästa jag varit med om. Satan vilken brutalt bra kväll. Samt, jösses, mina nära och kära är ju helt amaze. Vill göra detta tusen gånger om. 
 

När planeterna har stannat

2014-11-24 , 22:23:00 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Här står allt stilla märker jag. Det beror på att jag jobbar på restaurangen i Göteborg, går på Silvana Imam på Pustervik med världens finaste människor, myser och går på bio med min kärlek och har det himla väldans massa bra. Det beror nog också i och för sig på att jag inte träffat min kära dator på allt för lång tid. Men det är små detaljer.

feng shui

2014-11-13 , 10:26:08 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Hey. Jag har fått jobb på en restaurang i Göteborg i en månads tid. Fett spännande och läskigt på samma gång. I somras efter studenten var jag orolig över hur hösten skulle bli och vad jag skulle göra. Med facit i hand blev det bättre än vad jag någonsin kunde föreställa mig. 

Jackan på bilden är förresten min nya favorit. Halva priset på Beyond Retro, då får en passa på. 

I veckan har jag vikarierat på skola och förskola men idag har jag inget inbokat så ska kolla om gymmet fortfarande står kvar, kanske eventuellt även passa på att träna då. Annars är jag sugen på att bara dega i soffan framför något bra dokumentär. Det är något jag gör alldeles för sällan. 
 
 

Chasing Kites - Iamamiwhoami

2014-11-07 , 12:22:02 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Trivs i min fina tröja, har fått dille på bananpannkakor och jobbar lite varstan (känns det som). Livet är bra.
 

I'm a princess cut from marble.

2014-11-07 , 12:13:35 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Lorde är den coolaste jag vet, så in i @#*&% ball. Hela hon är fab helt enkelt och den här låten + video är detsamma. Jag är så peppad inför Hunger Games så hälften hade räckt, tror att musiken kommer vara amaze. 


(nästan) alla goda ting är tre.

2014-11-03 , 16:22:42 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Hello Saferide, Haim och Lorentz fick lämna Bengans och följa med mig hem. 

RSS 2.0