sådär ja!

2011-09-30 , 14:54:15 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Spelade WordFeud förut och ja, jag fick 418 poäng. Kan inte hjälpa att känna mig lite stolt!

.

2011-09-30 , 12:20:33 ▲ 0 kommentarerAllmänt

"Well, congratulations. Normally you dress like a fantasy of a perverted Japanese business man with a very dark specific fetish but I actually dig this look. Yay."

Vet inte vad jag skulle ta mig till om jag inte fick höra dessa sjuka genialiska kommentarer av Santana (Glee) på onsdagar!

there is no silence, I will keep following the sirens

2011-09-28 , 17:08:45 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Försov mig i morses, och med tjugo minuter innan jag skulle cykla, så blev det ganska stressigt. Så stressigt att jag borstade tänderna så häftigt att jag kärde tandborsten rätt i ögat! Tandkräm i ögat är inte så skönt, det kan jag konstatera. Som tur vad hann jag ändå i tid till att möta min söta vän Maja. Vi drog till badhuset och träffade där Natalia och Jennie som vi skulle simma tillsammans med. Det blev några seriösa lägder, och några lite mindre seriösa... Sedans att vi och gottade oss i bastun, innan det var dags för att byta om till träningkläder och vara med på idrotten som bestod av volleyboll. Tycker det är superkul med volleyboll, men när man spelar med folk som inte ens lyfter ett finger, så kan det lika gärna kvitta. Blir så trött på sånt folk! De förstör bara för alla andra som faktiskt vill spela. Tänk om jag skulle sitta och skrika när dem har mattelektion eller något annat mer intressant enligt deras åsikt. Det hade inte varit särskilt uppskattat, ellehur?! Nä, fy skäms!

Hemma så har jag städat rummet, så nu är det besökvänligt igen. Fick dock dammsuga tre gånger. tre gånger! Det är inte okej, men mitt rum dammar redan typ tio sekunder efter jag avslutat min städning. Varför blir det så? Det är galet irriterande! USCH

16:49

2011-09-27 , 16:48:56 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Att ha varit duktig känns riktigt bra, eller hur?
Just därför ger jag mig själv en belöning i form av en powernap på 20 minuter. Jag har nämligen varit effektiv på dagens lektioner, ätit ett bra mellis och pluggat mattematik. Ställde även in cykeln i garaget  när jag kom hem, som omväxling, men det är kanske en självklarhet för andra... hah! 
Nu ska jag i alla fall sova mig pigg till fotbollsträningen, God eftermiddag!

party in my head

2011-09-27 , 16:43:45 ▲ 0 kommentarerFoto


älskar tjuvlyssnat.se

2011-09-26 , 15:47:16 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Buss, Växjö

Det är sent på kvällen och en tjej ~20 sitter och äter en baguette. Vid en av hållplatserna ser chauffören detta och han går med bestämda steg fram till tjejen.
Chauffören: Ingen äter på min buss! Hoppa av eller släng mackan!
Tjej (suckar): Du, jag har jobbat sedan tio och har varken ätit lunch eller middag. Jag har just nu extrem mensvärk och du bör även vara medveten om att man får PMS på köpet. Min pojkvän gjorde slut med med igår och min katt hatar mig just nu. Får jag fortsätta tröstäta på min baguette eller vill du att jag ska hoppa framför bussen istället?
Chauffören blir tyst och går tillbaka till förarsätet.


du ska ha tack

2011-09-26 , 15:37:11 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Precis, tack Linn för hjälpen med min header som jag var nära på att dampa loss på!

Här ni hennes blogg som jag fullkomligt älskar!

hairography

2011-09-26 , 15:35:27 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Nu har jag bokat klipptid, nästa måndag gäller det alltså. Har varit så sjukt sugen på sidecut, så att något händer på mitt stackars huvud. För just nu har jag en ganska tråkig frissa, men att våga klippa bort sådär hemskans mycket, det vet jag inte om jag vågar! Funderar faktiskt på att be frisörskan att göra små flätor på sidan istället, typ pre-sidecut, för att känna på't liksom. Verkar det vara ett smart drag, eller låter det helt knas?
Är alltid lika spänd innan jag ska klippa mig...

rabarberna

2011-09-26 , 10:53:14 ▲ 2 kommentarerVideo

Så här såg det ut då amatörhuliganerna Rabarberna bestämde sig för att närvara vid våran sista seriematch...

oh land

2011-09-25 , 21:15:49 ▲ 0 kommentarerMusik

Oh Land's nya album är nästan lite för ballt, så nu delar jag med mig av detta mästerverk!



the wilderness

2011-09-25 , 20:30:27 ▲ 0 kommentarerFoto



mitt i naturen

2011-09-25 , 20:24:27 ▲ 0 kommentarerFoto




rice and curry

2011-09-24 , 17:14:04 ▲ 0 kommentarerAllmänt




Om jag och Heléne styrde ett land, så skulle våran nationalsång vara den här!
Dr Bombay – Calcutta - Taxi,Taxi,Taxi


the moment i wake up

2011-09-24 , 09:01:04 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Uppe med tuppen idag känns det som! Somnade med mjukisbyxor och strumpor igår, verkar ju skitjobbigt. Men jag har faktiskt sovit kalasbra! Och nu när jag har dragit i mig en riktig monsterfrukost så mår jag prima. Perfekt dag för en fotbollsmatch med andra ord. skoj!


white nights

2011-09-23 , 21:43:03 ▲ 0 kommentarerMusik


Efter att ha tittat på Idol så kan jag inte hjälpa att sitta och fantisera om hur det skulle vara att faktiskt ta sig i kragen och söka. Tänk om man skulle göra det, shit vad nervöst! Jag skulle förmodligen få så mycket handsvett att gitarren skulle glida ur händerna på mig. usch. Fast ändå är det så himla spännande och smått lockande...

Och vad många unga det är i år eller! Är mäkta imponerad av varenda en av dem, coolt. Dock har jag inte skaffat mig någon favvis än. Vet inte ens kom det kommer hända, har liksom inte fått den känslan i år....

... På tal om idol och favvis, så har Mariette gjort är ny låt. Lyssna här!

I'm into something good

2011-09-23 , 21:33:44 ▲ 0 kommentarerAllmänt



Lite slarviga bilder jag tog i morgonstressen, men såg här har jag sett ut idag.





overflow

2011-09-23 , 21:31:28 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Äntligen, äntligen, äntligen är det helg!
Efter en lagom hektisk skolvecka så känns det riktigt gött att bara kunna koppla av och återhämta sig lite.
Varför inte fika med ett gäng härliga personer?  Det var precis vad jag gjorde idag i alla fall, och det var så skönt att snacka av sig lite. Eller lite och lite, den där planerade fikan blev istället ett låååååångt möte skulle man kunna säga. Tidningen svängde förbi fiket och ville fota och snacka med oss lite. Han som intervjuade oss trodde att vi gick på högskolan och nu var på afterwork. Och som vi garvade, men han fattade tydligen inget, utan bara fortsatte fråga om vi skulle ut senare ikväll. Vi visste inte hur vi skulle förklara tydligare äm vad vi tidigare gjort, så vi spelade bara med. Kul att verka äldre än vad man är ibland, händer inte mig speciellt ofta...
Det pratades i alla fall en hel del innan vi insåg att det kanske var dags att bege sig hemåt.
Tack kompisar för att ni är så goa och lätta att prata med!



Imorgon är det dags för säsongens sista match. Så det är tidig uppstigning som gäller innan jag knatar ner till samlingen som är ovanligt tidig. Men, ska man kunna tagga ordentligt och så, förstår jag varför.
Nu resten av kvällen, eller ja, den stunden innan jag går och lägger mig, så ska jag lyssna på härlig musik. Florence + the machine's nya låtar. yes!

I'd like to keep somethings to myself

2011-09-22 , 18:45:13 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Klockan tickar på i en väldans takt och har gjort det hela dagen lång!
Börja i och för sig inte förrän klockan elva idag, vilket var grymt skönt. Att sova ut och vankna innan klockan ringer, åh, så gött! Hade utvecklingssamtal efter skolan och när jag kom hem för att plugga, så hade pappa varit och köpt nya dojjor till mig. Snygga, Bekväma och allmänt asballa - Dr.Martens såklart.
NU ska jag (som alltid efter skolan) dyka ner i studiernas värld. Jag ska läsa historia, plugga spanska och gärna göra lite matte också. Kämpa kämpa kämpa...




shake it out

2011-09-21 , 21:15:08 ▲ 0 kommentarerMusik

Slängde ihop en liten go spellista med sånt som passar mitt humör just nu.
Lyssna du också och se om den även passar ditt humör!


jag döööööööör

2011-09-21 , 18:41:51 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Säsong 3 av Glee är igång, och jag är kärare än någonsin!

onsdag klockan 17:03

2011-09-21 , 17:03:57 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Här sitter jag med en ansiktsmask som håller på att torka in riktigt ordentligt, kan knappt röra ansiktet!
Den ska i alla fall få sitta kvar en stund medan jag pluggar lite matte. Ska nämligen göra 40 sidor tills vecka 40. SKOJ! Men gör jag runt 3 sidor idag så är jag nöjd, för jag har gjort en massa annat bra idag förstår ni. Kört igenom kroppen riktigt ordentligt på ett powerpass, jag ränkar med träningsvärk imorgon! Inte nog med det, jag har även köpt mig en ny mascara och lagt undan ett par fodrade Dr.martens som jag så länge velat ha! 

Det har varit en ganska bra dag helt enkelt, nu lär den väl säkert bli lite sämre när jag ska jobba matte och just det. läsa ut den där Alkemisten boken...  Men men!



Ansiktssmask + bok = onsdagsavkoppling



+

2011-09-19 , 11:11:57 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Åh ja! Det går bra för Våmbs IF Damer har jag hört. Inte bara har vårat A-lag vunnit division fyra och klättrat upp till trean, vårat U-lag kom tvåa i sin division. Det känns ganska så bra på den fronten med andra ord!
Spelade mina första matcher i helgen, sen jag hade lunginflammation och jag känner vekligen hur mycket jag tappat i både muskler och kondition, men vad mer motiverad jag blev till att träna. Nu ska jag ta tillvara på uppehållet, skaffa mig ett gymkort och komma tillbaka i from tills då vi startar upp igen!
At the moment å sitter jag på naturveteskapen och lyssnar på hur det går till vid proteintillverkning i cellerna. Kan inte påstå att jag tycker det är jätteintressant. Och jag valde Samhäll för att slippa naturvetenskap, men så enkelt kom jag inte undan. Förstår inte varför jag ska kunna allt detta, okej om vi diskuterar miljöfrågor eller liknande, för det hör ju till samhäll, men att utföra olika laborationer har jag verkligen inte anvädning för om jag ska bli sociolog eller psykolog....
Äh, lika bra att anstränga sig. vi ses!

sun of a gun

2011-09-19 , 11:02:39 ▲ 0 kommentarerMusik

Dagens kalasgoa låt är "sun of a gun" av Oh land!
Hela det nya albumet är bra och jag rekommenderar er verkligen att lyssna igenom det,
så ni inte går miste om något!

tack och hej, Håkan Hellström

2011-09-17 , 12:08:06 ▲ 0 kommentarerAllmänt



Det där är ju inte Håkan, det vet ju alla, men igår när jag och ett par kompisar åkte ner till Göteborg för att titta/lyssna på Håkan Hellström så stötte vi på Andreas Wijk. Snacka om att Alexandra blev glad så. Hennes ben blev till spaghetti och pulsen steg. Hon fick både en kram och ett bild med honom, vissa har det allt bra!

Förövrigt så vad Håkan riktigt bra, stämningen var grym och kvällen får två tummar upp. Tack till alla som övertala mig att följa med. Verkligen!

de tre musketörerna

2011-09-15 , 21:41:18 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Tycker att den här bilden på mig och mina systrar är urgoooo.
Ni är underbara även fast att jag biland blir lagom irriterad på er båda.
Jag tycker att vi borde göra något tillsammans snart.

yaaay.

2011-09-14 , 18:31:05 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Äntligen är mitt objektiv till kameran tillbaka! Fortfarande sand i det, men what the fuck liksom, här skall fotas!
(när jag får tid och energi...)

carrying a stone

2011-09-14 , 16:47:31 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Här sitter/ligger jag i min säng. Så jäkla knepig position att jag inte ens kan avgöra om jag sitter eller inte är ju bra...
En sak vet jag i alla fall och det är att jag är fruktansvärt trött! Idag var det dags för årets orientering (spyr bara på det ordet), och ja, jag tycker verkligen inte att det är roligt någonstans. Speciellt när det regnat på marken och massvis med männskor trampar upp världens lerpölar överallt så att man mest bara halkar omkring. Usch och fy!

Nu är klockan kvart i fem och jag är duschad och fräsch. Dock kall och trött. Men det hjälps inte då man har läxor att göra, så jag antar att det bara är att bita i det sura äpplet och göra de där läxorna!

you won't believe it's true

2011-09-13 , 11:18:15 ▲ 0 kommentarerMusik



SÅ jävla sjukt bra!

Light up the world

2011-09-11 , 19:33:18 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Hey hey hey
You and me keep on dancing in the dark
It’s been tearing me apart Never knowing what we are
Hey hey hey
You and me keep on trying to play it cool
Now it’s time to make a move
And that’s what I’m gonna do



Kollade precis på det sista Glee avsnittet av säsong 2, New york.
Och låten Light up the world är så galet bra!

dammråttor

2011-09-11 , 18:12:15 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Söndagen den 11 september 2011. Ja, ingen dag som kommer gå till historien i alla fall. Inte för min del.
Jag steg upp vid elva, trött trots att jag sovit tillräckligt, käkade frulle och plockade sedan fram sopsäckar.
För idag förstår ni, så har jag rensat rummet! Eller ja, gjort mitt bästa försök i alla fall. Det har inte direkt blivit någon dramatisk skillnad, jag tycker det är svårt och jobbigt att rensa. Får beluts ångest och vet inte om jag ska spara eller kasta vissa prylar. 

Vore lättare om någon bara kunde säga åt mig att "hörru, väck med skiten" för jag tänker alltid att det här kommer jag nog få användning för någon gång. Men hur som helst så är det lite bättre och det är ju alltid något. Rent är det också för den delen nu när jag jagat bort alla dammråttor som krypit runt på golvet och speciellt gömt sig under sängen. Moaha.
Var föressten ute förut på jakt efter skogens guld, kantareller! Jag och pappa hittade en hel del som vi ska tillaga och äta ihop med något smakligt (hoppas jag). Mums!

Nu resten av kvällen ska jag bara lata mig och ta det lugnt, dra en dusch, göra hårinpackning och chilla. Inte mycket som kan gå fel med andra ord!

jag blundar och nynnar

2011-09-11 , 18:01:33 ▲ 0 kommentarerMusik

sleeping sickness & night terror
här är min nya spellista, tycker den passar perfekt en söndag som denna.
Fleet Foxes

open up your heart to me

2011-09-08 , 21:34:11 ▲ 0 kommentarerMusik

Måste bara rekomendera James Morrison's nya låt, riktigt fin.

Tigerlily

2011-09-08 , 21:29:13 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Den här långa tordagen har jag åkt en massa buss med min klass för att komma fram till blöt mark och kalla vindar. Där skulle vi ha "teambuildning" och tävla i en rad udda lekar. Efter det att min grupp konstaterat att vi har musklerna, men inte hjärnorna, vad det dags att åka ännu lite mera buss. Vi nästa stopp blev vi avsläppta och skulle vandra mitt ute i ingenstans, dock var det tipspromenad, så vi såg vart vi skulle gå. Men herrejävlar vilken vandring det blev! 3 kilometer rakt igenom en skog som både bjöd på höjder, dala och lera!  Det gick som tur var att uthärda eftersom att jag hade mina nya kära klasskompisar att kämpa med.
Så, teambuilding dagen blev lyckad kan jag konstatera!
Dock var jag så extremt slutkörd i både kropp och knopp att jag slocknade så fort jag kom hem. Som tur var ställde jag klockan sp att jag inte skulle missa min fotbollsträning. Det hade varit fy och skam. Men, det kunde kanske kvittat på vi var 6 personer på träningen och alla verkade ha värsta mensvärken (eller kanske bara en riktigt dålig kväll). Så det var skönt att få komma hem, tända ljus och sätta sig i duschen och bara låta det varma vattnet falla ner på ryggen. 

Jag känner mig matt hela tiden, och anstränger mig verkligen för att inte visa det. Vilket också tar på krafterna, alltså är det bäst om jag går och lägger mig nu. Klockan är bara halv tio, jag vet, just därför. Behöver all sömn jag kan få!
GODNATT

oh, hot!

2011-09-07 , 14:02:24 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Anton Hysén, galet snygg!

new

2011-09-04 , 12:53:27 ▲ 0 kommentarerAllmänt




Tog en shoppingtur igår och fann en grå tröja och en blå  skjorta. bra kombo tycker jag!




en lördagskväll...

2011-09-03 , 23:14:26 ▲ 1 kommentarerAllmänt

Ja, på en lördagskväll kan man ibland inte riktigt välja vad man vill göra. Jag menar, det finns ju så mycket!
Helst vill man kanske vara med kompisar, dra på fest eller bara mysa med familjen.
Men är inte detta möjligt, så har jag två tips!



Slänga sig i soffan med mysbeslysning och läsa en spännande bok, eller...




Varför inte rocka loss på dragspelet? Dra något svängigt som får grannarna att rikta hagelbörssor mot en!
Jag kan nämligen inte spela, så det låter förjävligt. Men det kanske du kan?! (:



Det jag ville säga egentligen var,
att jag hoppas att ni har en roligare lördagskväll än vad jag har!

+

2011-09-03 , 18:37:37 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Detta är till alla starka människor, som har gått igenom en hel del i livet och överlevt! Jag är
stark för jag känner till svaghet, jag har medkänsla eftersom jag har upplevt
lidande, jag lever för att jag är en kämpe, jag är klok eftersom jag har varit
dum, jag kan skratta, för jag har känt sorg. Jag kan älska eftersom jag har känt
förlust. Dela med dig av den här texten om du också är en stark människa som
har ridit ut stormen, men ändå älskar att dansa i regnet.

JAG SMÄLLER AV!

2011-09-03 , 15:02:59 ▲ 0 kommentarerVideo

Kan inte vänta tills säsong 3 av Glee börjar!
Jävlar vad jag är taggad och shit vad bra det kommer vara och gud så snygga alla är!



ung cancer

2011-09-03 , 14:49:04 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Det var min syster som visade mig den här videon. Jag blev helt tagen och du so tittar på den för första gången här, kommer nog att känna detsamma. Cancer är något som berör många. Den drabbade, familj, släkt och vänner.Alla. Den är hemsk och tar liv, men det är många som besegrar sjukdomen.  Jag säger som min syster, videon är verkligen värd att uppmärksammas. Så gör om jag och många andra, sprid denna video.

Besök även den här sidan.


Wordfeud

2011-09-03 , 11:07:23 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Under min ringa tid som Iphoneägare, så kan jag ändå konstatera att jag hittat den bästa appen. WORDFEUD!
Det är som en kompia av Alfapet, där man skaffar ett konto och kan sedan möta kompisar eller främlingar. Sjukt sköj är det i alla fall. Rekommenderar appen starkt!

RSS 2.0