The way you make me feel

2012-10-31 , 20:25:56 ▲ 0 kommentarer

 
En svart peruk, en kostym, höga vita sockar, en silvrig handske. 
I'm ready to embody The King Of Pop!
Ska försöka ta bilder imorgon och visa er.

It's time

2012-10-31 , 16:28:50 ▲ 0 kommentarer

 
Hej hopp! Här sitter jag och lukar svett. Har precis "köttat" mig igenom en powerwalk med stavar som blev lite längre än väntat. Göttigt!
 
Älskar verkligen att ha lov och inte har några tider att passa eller så. Strosar runt själv hemmaoch får lyssna på precis vilken musik jag vill. Rengör skor med tandborstar, diskar, dricker kaffe, sjunger, står på händer och läser. Allt i min egen takt. SKÖNT

Don't wanna wait, I want it now.

2012-10-31 , 16:19:45 ▲ 0 kommentarerAllmänt

 
Kollat klart mina Glee-boxar nu. Så in i helsikes bra så det knappt är sant! 
Tråkigt bara att det är uppehåll ett tag framöver. Likaså är det med Pretty Little Liars. 
Men ikväll så är det Grey's som gäller och det tackar vi för!
Love my series

fulla för kärlekens skull

2012-10-31 , 11:44:00 ▲ 0 kommentarerMusik

 

Thumbs up

röj

2012-10-31 , 11:41:56 ▲ 0 kommentarer

 
Jösses vad jag har fick mycket gjort i måndags! Vaknade redan vid halv nio, iförd full mundering. Somnade visst med kläderna på kvällen innan... Aja, klev i alla fall upp och bestämde mig för att få saker och ting gjorda. Dock började det inte särskilt bra då jag kröp ner i sängen igen och kollade på Glee efter frukost. Haha. 
 
Men jag tog mig samman till slut. Jag diskade, lagade mat, diskade igen, rensade rummet, städade rummet och rensade garderoben. Man kan med andra ord säga att jag agerade hemmafru dagen lång. Kanske verkar det hur trist som helst, fast jag tycker att sådana dagar kan vara ritkigt sköna ibland. Speciellt då man är ensam hemma och kan skruva upp volymen och skriksjunga med till svåra låtar som till exempel Defying Gravity medan man dansar med dammsugaren. 
 
Jag har även fått fram nästan hela min halloweenklädsel - ska vara Michael Jackson!

*rubrik*

2012-10-28 , 13:53:00 ▲ 1 kommentarerAllmänt

De enda gångerna jag har uppsatt hår är när jag tränar. Vilket är tråkigt, men när man är så pass värdelös på allt så har med frisyrer, flätor och uppsättningar att göra, så blir det sällan något annat än morgonfrilla...
 
 
Men igår hade jag uppsatt hår i alla fall och trivdes bra i det, så ska försöka ha det lite framöver.
Tur att man har äldre systrar som kan lära upp en... ;)
 

QUEEN

2012-10-28 , 10:04:50 ▲ 0 kommentarer

 
I fredags gick jag och pappa och såg den nya remastrade Queen-filmen. Snacka om uppevelse. Kvalitén var outstanding och det var nästan lite konsertkänsla i salongen. Folk klappade händer och sjöng med, och jag rysningar flera gånger om. Det var riktigt fräckt.

Freddie Mercury, vilken snubbe. Hade jag fått leva någon bortgången människas liv, så hade jag lätt valt att få leva som honom. 

välkommen , du kära höstlov.

2012-10-28 , 09:37:44 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Ni vet den där förkylningen jag skrev om för ett tag se?
Den kom tillbaka. I veckan har mina halvmandlar svullnat upp och det har inte funnits på kartan att kunna göra något särskilt fysiskt ansträngande. Så den här veckan har jag bara tränat en gång, och det märks på mitt humör och min energinivå. Men samtidigt så har det varit en jävligt tuff vecka på skolfronten, så jag skyller lite på det.

Nu är i alla fall det efterlängtade höstlovet här! Det bästa på hela hösten. En hel vecka att göra allt och ingenting på. Hur bra är inte det??? Jag har gjort en "att-göra-lista" så att jag alltid ska ha någonting att sysselsätta mig med om jag skulle få tråkigt.
Prio nummer ett är att bli av med den sista lilla delen av förkylningen. Sen ska jag upp i sadeln igen och komma igång ordentligt!

Så jag kan ju lika gärna börja med att dra en pw i det fina men ack så kalla höstvädret. Yes, så får det bli!

SA2a

2012-10-25 , 21:26:21 ▲ 0 kommentarer

 
Årets skolfoton.
 
 

friterade hjärnceller

2012-10-24 , 20:11:47 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Oj oj oj, det luktar nästan bränt om mig. Har sedan i måndags inte sysselsatt mig med något annat än att plugga. Så min hjärna lär snart gå i förtidspension...

Har fått ångesten inför matteprovet ur världen nu i alla fall när provet är gjort och det finns inget annat jag kan göra än att vänta på resultatet.

Däremot har jag ett riktigt mastigt religionsprov framför mig på fredag. Som tar kål på mig! Har hittills avverkat fyra timmar med mitt tryne nedtryckt i religionsboken eller med ett krampaktigt grepp om en glödande penna medan jag antecknat som en idiot.

Helst av allt vill jag se på det senaste avsnittet av Pretty Little Liars som har kommit ut, men jag får nog spara det tills jag fått gjort allt viktigt. Ska i alla fall se på Grey's som börjar om 50 min, så nu får jag allt ta och dyka ner i studiernas värld igen. HA'T SÅ SKÖJ

weekend

2012-10-21 , 16:25:58 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Om jag hade kul i fredags? You bet! Har dock aldrig blivit så svettig i hela mitt liv. Men det var det absolut värt!

Min göteborgare till storasyster har (är fortfarande, men åker hem snart) varit på besök över helgen. Så vi har haft lite quality time tillsammans. En sväng på stan, käkat lite thaimat och filmmys. Vi kikade på Disney's Herkules och blev nostalgiska. Det var nämligen en av våra favoritfilmer när vi var små. Senare på kvällen kollade vi även på Älska Mig Igen. Den var fin och bra.

Denna gråa söndag har vi utnyttjat väl tycker jag. Vi har powerwalkat, gjort äpplepaj, käkat grym lunch och grävt ner oss i ett antal nummer av tidiningen Lantliv, mat och vin. Vi är så sjukt taggade på jul, så var tvungna att påbörja en lista över all det vi vill ha med på julbordet. Lär bli ett riktigt riktigt bra julbord i år!

luminary ones

2012-10-19 , 18:38:57 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Woop woop. Ikväll ska jag ha så kul att hälften vore nog. It's gonna be a freaky friday!

Ånger.

2012-10-17 , 22:33:59 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Än idag ångrar jag att jag inte köpte den här skjortan från Weekday's retro avdelning. Det var ett par år sen och den kostade 300 spänn. Vad var det för fel på mig?

green green grass

2012-10-16 , 18:37:00 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Gött, nu är allt det jobbiga överstökat. För denna vecka. Satt och pluggade hela söndagen. Lagom roligt. Och för att inte tala om igår. Hade nämligen en inlämning inom kultur och etnicitet och en i svenska som skulle in. Efter många koppar kaffe och te, kladdande på papper och avbrutna stift, så blev jag äntligen klar och skickade in "skiten". SÅ SKÖNT ATT BLI AV MÄ'T.

Idag var det spanskaprov, och det gick faktiskt bättre än vad jag hade väntat mig. Göttigt det med!

Så ikväll ska jag unna mig lite lugn och inte göra ett skit. Bara chilla och njuta helt enkelt. Moa Lignell är gäst-redaktör i Musikguiden i P3 till och med torsdag, rekommenderar er verkligen att lyssna på det. För musiken som spelas är hur go som helst!


Depth Over Distance - Ben Howard

2012-10-14 , 11:35:04 ▲ 0 kommentarer

 
Det där med att undvika förkylning gick ju sisådär. Halsen jävlas med mig så jag har inte kunnat träna sen i torsdags och idag var jag tvungen att avboka corepasset på gymmet. Tråkigt. Något vidare fint promenadväer är det inte heller för den delen, ute är det grått och regningt. 
 
Men men, som "tur" är så har jag massa plugg jag kan underhålla mig med idag. Jippie. Laddar jag upp med några koppar te ska det nog gå vägen i alla fall, hopppas jag!
 
Annars då? JO, igår agerade jag värd för en tapaskväll. 10 tjejer kom hit och hade med sig olika maträtter och alla var riktigt goda! Nu har jag hela kylskåpet fullt med rester. Göttigt!

Förkylning, nej tack!

2012-10-11 , 21:26:32 ▲ 0 kommentarer

 
Jag gillar verkligen inte att vara förkyld. Man blir så trött och hängig att hälften hade varit nog. Så den här gången har jag besämt mig för att besegra min ömma hals och snuva innan det bryter ut i en megastor kanonförkylning. 
 
För att lindra förkylningar brukar jag: ta Kan Jang, dricka te och undvika mjölkprodukter. Det funkar oftast ganska så bra. Det sämsta man kan göra är att gå till gymmet aka bakteriegrottan när man börjar bli förkyld! Det fick jag lära mig sist jag kände mig krasslig.
 
Kosttilskotten kanske inte kommer hjälpa mig i kampen mot förkylningen, men förhoppningvis i kampen mot mina sönderfallna naglar som bara flagar sig och "går sönder" hela tiden. Trots att jag klippt ner dem så mycket som det bara går.

Q

2012-10-10 , 16:48:00 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Idag är en sån dag då man bara vill vara hur pigg och glad som helst och framför allt vistas utom i det fina med kalla höstvädret. Solen skiner och allt är jättefint. MEN, jag är trött så in i bänken att ögonen riktigt svider. Och så har vi ju allt "trevligt" plugg som måste göras. Det är inte lätt, inte lätt.

Ikväll så är det i alla fall Grey's Anatomy, så allt är ju inte pest och pina, som tur är. Hoppas ni har/har haft en pigg och glad dag!

seasons may change

2012-10-09 , 19:21:51 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Är numera stolt ägare till alla tre säsonger av Glee. Känns helt förträffligt!

Love pull your sore ribs in

2012-10-09 , 19:18:00 ▲ 0 kommentarerRecept / Ätbart

 
I will pull your tangles out.

Love you when I'm drunk.

2012-10-09 , 18:05:57 ▲ 0 kommentarerAllmänt


Här sitter jag vid köksbordet och somnar nästan för att allt plugg är så vansinnigt och energikrävande. Men jag antar att det bara är att bita ihop och få allt överstökat.

Idag hade jag en presentation om mig själv, DET var skönt att få gjort. Nu har jag ett prov i Etnicitet och Kulturmöten framför mig imorgon. Och det jobbiga med det är att det känns som att jag kan allt. Det borde ju vara en bra sak, men ibland när det känns riktigt bra, så går det extremt dåligt. Så jag vågar inte hoppas på något!

Just det, alla som inte har dansat Jitterbugg, gör det! Vi gjorde det på idrotten i skolan idag och det var ett bra tag sedan jag hade så roligt och garvade så pass mycket som jag gjorde, samtidigt som jag blev svettig och fick mig ett bra träningspass. Riktigt skoj att verkligen gå in för det och "skådespela" medan man dansar!

Autumn leaves...

2012-10-09 , 16:29:00 ▲ 0 kommentarerRecept / Ätbart

 
 
 
...me with an empty feeling
 

I came out of the woods by choice

2012-10-07 , 20:15:56 ▲ 0 kommentarerFoto

 

you made a rebel of a careless man's careful daughter

2012-10-07 , 13:08:37 ▲ 0 kommentarerMusik

Hehe, ja det var alltså detta jag lipade så hysteriskt till i fredagens avsnitt... Vem är jag ens?
Men tyckte att det var så sjukt ledsamt med alla break-ups. Fast värst var det nog när jag fick se alla återblickar från tidigare säsonger när de sjunger The scientist...
 
 
 

Dä sa' va' körv!

2012-10-06 , 19:01:00 ▲ 1 kommentarer


 
Alltså ibland är det bara för himla gott med en grillad!

Mitt i naturen.

2012-10-06 , 18:56:32 ▲ 0 kommentarer

 
 
Idag passade jag, mamma och pappa på att ge oss ut i det fina vädret för lite korvgrillning och sånt där mysigt. Mamma och pappa är så söta tillsammans med deras matchande ryggsäckar. Haha. Hösten är grym när solen skiner! Fast den är ju lika bra om det regnar också, men då ska man vara inomhus och mysa.

the break-up

2012-10-05 , 17:43:18 ▲ 0 kommentarer

Jösses vad jag lipade imorse alltså. Kollade på det senate Glee-avsnittet "the break-up" och det var verkligen hjärtekorssade. Men det brast som värst på sista låten då alla sjöng tillsammans till Coldplays - The scientist. Tårarna rann så pass mycket att jag knappt kunde se och jag andades så häftigt att jag trodde jag skulle svimma. Men det gjorde jag inte som tur var. Rolig start på dagen va? haha
 
Glee är verkligen bland det bästa som hänt mig. Sen jag kollade på det absolut första avsnittet har jag då och då fått riktiga lyckorus som bara bubblat genom kroppen. Det känns även som om Glee fått mig att "växa" och se saker på ett mer öppet sätt, vilket ju är hur bra som helst. 
 
Idag landade hela säsong två i min brevlåda, så man kan säga att jag har å göra framöver! Ska nog ta och klicka hem tredje säsongen också när jag ändå är i farten. åh, så bra. Har ni inte kollat på Glee, så är det dags nu!
 
 

torsdag 17:17

2012-10-04 , 17:17:41 ▲ 0 kommentarerAllmänt

Jag har inget varken något vettigt eller roligt att blogga om just nu, men jag jobbar på det. I veckan har jag mest pluggat för idag hade jag prov, så nu är mina krafter helt utpressade.

Ska därför bli grymt skönt med sovmorgon och endast två lektioner imorgon OCH det faktum att det är fredag och helg. Har inga som helst planer, så det kan bli hur bra som helst eller riktigt tråkigt. Time will tell!

Saturday night fever.

2012-10-01 , 20:40:00 ▲ 1 kommentarer

 
 
Kvällen började med restaurang Sahlberg och slutade som Hammarströms frisörsalong.
konstigt och kul

Lite ljus i höstmörkret.

2012-10-01 , 20:37:47 ▲ 0 kommentarerFoto


RSS 2.0